Főoldal » Kapunyitási pánik avagy a frissdiplomás munkanélküliség

Kapunyitási pánik avagy a frissdiplomás munkanélküliség

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A felsőoktatásban részt vevő hallgatók hiányos, és nem megfelelő információkkal rendelkeznek a munkaerő piacról, a cégek elvárásairól és saját elhelyezkedési esélyeikről. Nincs összhang az egyetemekről kilépők képzettsége, és a piac igényei között.

Főállású angyalnak jelentkezem, hogy a frissdiplomás munkanélküliség és az azzal karöltve együtt járó „kapunyitási pánik” jelenség mérséklésének alapköveit lerakjam.
Kérlek támogasd a szavazatoddal először a facebookon a vodafone felelősségvállalást, majd a karrierkapszula projektet hogy méghatákonyabban tudjunk támogatni a pályakezdőket!

A Vodafone Felelősségvállalás meghirdetett pályázatán pont egy olyan projekttel indulunk, amely Neked kíván segítséget nyújtani a diplomád megszerzése utáni munkaerőpiacon való eligazodásban, illetve az arra való egyszerűbb bejutást hivatott előidézni. 

Az említett problémák miértjeire vonatkozó országos felmérés eredményei irányt mutathatnak, és elkezdődhet egy folyamat, amely segítséget ad mind a hallgatóknak, mind a munkaadóknak a jelenleg felmerülő problémák visszaszorítására.

A Felsőfokon a hallgatókért Kht. segítségével számos területen, több szervezettel és szakemberrel összefogva közösen, Veled együtt változtathatunk ezen a minket érintő társadalmi problémán!

Kérlek, támogass a szavazatoddal, hogy a felmérés megvalósulhasson, hiszen ez minden felsőoktatásban részt vevő hallgató számára értékes információkat fog tartalmazni.

Támogatásod hallgatótársaink nevében is köszönöm!

Köszönettel:

Kovács Anita, önkéntes

Felsőfokon a hallgatókért
Közhasznú Nonprofit Kft

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.