Főoldal » Lépd át a határt a Loffice- szal

Lépd át a határt a Loffice- szal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tavasszal startol a Vienna WOW nemzetközi mentorprogram!
Az osztrák piacon is érvényesülni kívánó magyar vállalkozóknak és startupoknak indít mentorprogramot a bécsi és budapesti szcénában is aktívan jelen lévő Loffice csapata. A Vienna WOW során a kiválasztott jelentkezők a piacot jól ismerő belföldi és külföldi szakértőktől kérdezhetnek, tanulhatnak, a program jellegét mindvégig gyakorlati alapokon tartva, a valódi tudásra, valamint a hasznos információkra fókuszálva.

A Vienna WOW a Loffice új mentorprogramja: rendhagyó és formabontó business meetup-sorozat, amelynek első rendezvénye 2017. április 6-án lesz.

Délelőtt kiscsoportokban megvalósuló üzleti találkozót szerveznek jogi, adózási, inkubációs, PR és marketing témákban járatos szakértők, valamint támogatási ügyekben szakavatott partnerek bevonásával. A résztvevők testközelből ismerhetik  meg az osztrák piaci viszonyokat, érvényesülési lehetőségeket, kiemelt figyelmet fordítva az esetleges buktatókra, a hazaitól eltérő üzleti magatartás bemutatására.  A program szakértői között az Oppenheim   Ügyvédi   Iroda, a Pioneers   Ventures, a Safehaven, az Austrian   Business   Agency képviselői is helyet foglalnak. A délutáni „best practice” panel során sikeres üzletemberek mesélnek személyes sikertörténeteket és tanulságokat az ausztriai piacról.

És hogy miért érdemes egy magyar vállalkozónak Ausztriát választania?

Közeli, biztonságos, tőkeerős ország, melynek pezsgő és kreatív világa tökéletes terep az újító ötletek megvalósítására. Emellett befektetési lehetőségek sora várja a vállalkozó kedvű fiatalokat. Az osztrák döntéshozók is felismerték, hogy mennyire fontos szerepet játszanak a startupok az osztrák gazdaság életében, hiszen új piacokat és növekedési lehetőséget teremtenek az ország számára, ezért ők Bécs városától is kedvező start-csomagokban részesülnek.

Vienna WOW – Mikor? Hol?

Az első meetup időpontja: 2017. április 6. (csütörtök) 8:30-17:00
Helyszíne: Loffice HQ (1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.)

A jelentkezők közül a Loffice szakmai csapata választja ki azokat a vállalkozókat, akiknek az ötletében, üzleti
modelljében a legtöbb fantáziát és lehetőséget látja: egyszóval akikben megvan a WOW-faktor!

A jelentkezés menete a következő:

1.lépés // Jelentkezési lap kitöltése ITT 2017. március 18-ig
2.lépés // Kiválasztás
3.lépés // Értesítés 2017. március 24-ig
4.lépés // Regisztrációs díj befizetése (6000 Ft + áfa)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.