Főoldal » Otthon miatt a bíróságon? Családi ügy lehet az ingatlan nyáron!

Otthon miatt a bíróságon? Családi ügy lehet az ingatlan nyáron!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szabadság ideje sok programot kínál a háztulajdonosnak, telektulajdonosnak.

Nyáron érdemes az ingatlanügyeket megoldani, az esetleges számla nélküli kivitelezések területén a vitákat megelőzni! Itt is írtunk a családi ügyekről!

Legyen szó szomszéd okozta ingatlanban létrejött kárról, vagy kivitelező által okozott kárról, azok a családok számára komoly családi ügy!

Különösen nem egyszerű a családi ház kára, mint gond a család számára, hiszen a szakmunka egyre drágább, s egyre nehezebben találni megfelelő szakembert a közepes értékű károknál.(Tetőfedő, bádogozás, kéményjavítás, kőműves és más szakipari munkák stb.)

Hosszú évek szakmai tapasztalata, hogy az ingatlan miatt csak a legvégső esetben szabad perre menni, bírósághoz keresettel fordulni!

Egyik fő oka ennek a helyzetnek, hogy az ingatlan kárai és ingatlan értékcsökkenése általában csak szakértők kirendelése, szakvéleményeik megismerése után lesz alkalmas a bíróság számára a döntésre.

Az ingatlanban a kár önmagában kiadás (kijavítás, helyreállítás stb.), az esetleges kereset beadása, bírósági tárgyalások, peres illeték, szakértői költség jelentős összeg együtt és a kár kiadásait növeli!

Bár a tervezői, kivitelezői felelősségbiztosítás egyre elterjedtebb, az alvállalkozókra jellemzően nem terjed ki.
Kivitelezővel kapcsolatos, vagy tervezővel kapcsolatos kártérítés jogvitáknál, az elektronikus építési napló alkalmazása, annak megnyitása is, bejegyzései tartalma a vitában értékelhető szempont lehet.
Vidéken a nem számlával végzett munka, a céggel rendelkező szakmunkások eltűnésével gyakori és jelentős kockázat az építtető számára.

Kimondottan sok a hiba lehetősége az építtető oldalán, ha családi házában felújítást, vagy közepes kivitelezést szeretne elvégeztetni.

Ezek a hibák felgyorsítják a családi házban a károk létrejöttét!

Figyelemmel a kármegosztás bírósági mérlegelési lehetőségére, minden ilyen családi ügyben a megbízható szakértői véleményre épített megállapodást tartjuk célravezetőnek!

A vitarendezés hivatalos keretei kialakíthatóak a felek részéről úgy, hogy a permegelőző szakértői szakvélemények a biztos pontot jelenthessék a megnyugtató és bírósági pert kiváltó megoldáshoz!

Minél előbb fordul hozzánk, annál esélyesebb, hogy a másik fél megérti mit és miért követeli!

Régi ház építési kár jogvitái, mások által okozott falrepedések, tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Hívja 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

Keresse irodánkat, ha szembesült a kárral otthonában! Otthon védelme számunkra fontos szempont!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.