Főoldal » Panel per megelőzése szakszerűen, szakértőkkel!

Panel per megelőzése szakszerűen, szakértőkkel!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Panel ma keresett az ingatlanpiacon.   Panellakás sokak számára, generációk számára maga az otthon.

Társasházakban sok panellakás van, különösen lakótelepeken.

Panellakás tulajdonosa többféle problémával, vagy vita helyzettel találkozik a mindennapokban!

 

Irodánk számára elkötelezettség az otthon védelme, a panellakások tulajdonosainak védelme a rossz, elhúzódó peres ügyektől!

Mitől húzódnak el a panellakás perek?

Jellemző a bírósági tárgyalásokon a bizonyítás vontatott haladása. (Adásvételi szerződések vitáiban külföldön lévő tanú, írásazonosítás kezdeményezése stb.)

 

Panelházak gépészeti munkái a lakóknak, tulajdonosoknak nem kevés pénzbe kerülhet! Mennyi is az annyi? Forduljon hozzánk!

 

Szakmai feladatunk az első konzultációkon a panellakás tulajdonosai számára a jogtudatosság növelése, a független szakértői munkákkal a bizonyítás, így a per gyorsabbá tétele, olcsóbbá tétele!

Műszaki károk, elrontott lakásfelújítás esetén érdemes a szakértői szakvélemények beszerzése, előzetes bizonyítás mérlegelése a lakástulajdonos részéről.

Egy szükséges per hossza erősen lerövidíthető a független szakértői munkákkal, a feladatok okos ütemezésével.

 

Panellakások eseteiben a vitatott követelések, a rossz szomszéd, a nem megfelelő vállalkozói felújítások, valamint az adásvételi szerződések  hibás teljesítései merülnek fel.

Számíthat ránk a panellakás tulajdonosa Budapestről, vagy vidéki lakótelepről!

 

Szerződések miatti vita – pénz miatt gazdasági vita – ingatlanon műszaki hibák – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)

 

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.