Főoldal » Pénzügyi követelések, szerződések vita okosan!

Pénzügyi követelések, szerződések vita okosan!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Ma az emberek, a családok életét átszövik, a szerződéses szabadságon alapuló megbízási szerződések, vállalkozási szerződések stb.

Szerződés miatt vita, pénzügyi adósság miatt vita megfontolt, okos megoldást igényel.

Okos megoldás, a sikeres vitarendezés pénzt és időt, na meg rengeteg bosszúságot előz meg!

 

Kevés megtakarítással rendelkező családoknak a pénzügyi követelés és vita, a vállalkozási teljesítések vita megterhelő.  Pereskedés nem ajánlott szakmai szemmel, az maradjon végső megoldás a jogvitákban!

 

Szerződés miatt vita, pereskedés ingatlan adásvételek, bérleti jogviszonyok, vagy kölcsönök és vállalkozókkal kötött ügyletek közben alakul ki jellemzően.

Ez sokba kerül minden résztvevőnek, a végén nagy összegű perköltségekkel és később végrehajtási költségekkel.

 

Egyre több bosszúság a perekben, a bíróságtól érkező és laikusoknak postázott nehezen érthető végzések elszabadítják az indulatokat.

Magyarországon sok család köszönheti a profi vitarendezésnek (ADR) a bírósági ügy előtt, vagy bírósági per közbeni lezárását az ügyének.

 

Munka miatti vita és baleset utolérheti itthon és külföldön a magyar embereket!

Munka miatti vita és baleset utolérheti itthon és külföldön a magyar embereket!

 

Élet és vita összetartozik ott, ahol emberek érdekei, érzelmei összeütköznek, a közösségi életben!

Szakmai munkacsoportunk összeállított 6 fontos szempontot, hogy a vita ne forduljon feltétlenül azonnal per, vagy bírósági ügy útjára!

Összeállítást a magyar családok, magyar vállalkozások, magyar betegek előadásaiból merítjük, megismert vitái és perei szakmai gyakorlata biztosította számunkra:

 

  • Az új Ptk. és az új Pp. szabályai bonyolultabbá tették a jogkereső és vitában álló emberek számára a bírósági eljárásokat. Ösztönzi és támogatja a bírósági per kiváltását, vagy még jobb, a bírósági per elkerülését.
  • Magyarországon a költségmentesség szigorúan elbírált, a peres illetékek magasak a jövedelmekhez képest.
  • Kevés a felkészült és piaci áron, elérhető áron, magas színvonalon is dolgozni képes jogi képviselő, ügyvéd, mivel az eljárások sokasága ügyvédi kényszerrel terhelt.  Kikerül az emberek kezéből a vitában a sorsuk. (cégeljárások stb.)
  • Viták és peres sokaságában a vitázók később még egymással kell, hogy kooperáljanak.
  • Profi és szakmai jogvita rendezésben (ADR, mediáció) a méltányosság, igazságosság megjelenhet a jogszerűség mellett az eljárásokban.
  • Vita kezdetétől igénybe vehető, a bírósági tárgyalások közben is megkezdődhet a jogvita piaci alapon való, szakmai lefolytatása. Jogi megoldás biztosított az egyezségek végrehajthatóvá válásához!

 

Különösen  a külföldön élőknek, mind rokonaiknak, mind a jogvitában álló más hazai vitázóknak, vidéken és fővárosban élő pereskedőknek érdemes a fenti 6 fontos pontot többször áttanulmányoznia!

 

Mi van saját vitájával, saját ügyével, saját bírósági perével?          Keresse irodánkat, míg nem késő bírósági per előtt, vagy bírósági tárgyalások közben!

(Különböző szakterület szakértői pl. orvos, építési költségszakértő, közgazdász, vagy pszichológus, szexuálterapeuta, ügyvédek, jogászok, betegjogi képviselők, földmérő stb. áll rendelkezésére a részletekhez.)      (Forrás: ELSŐ KÉZBŐL SZAKMAI MAGAZIN)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.