Főoldal » Sportos okoskarkötő a Samsungtól: a Gear Fit megérkezett

Sportos okoskarkötő a Samsungtól: a Gear Fit megérkezett

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Budapest, 2014. február 25. – A Samsung bemutatta a Gear Fitet, az aktív és sportos életet élő felhasználók számára tervezett, az iparág első, hajlított, Super AMOLED kijelzőjével rendelkező viselhető készülékét. A Gear Fit a Samsung Gear technológia páratlan kényelmét, valamint a rendelkezésre álló legátfogóbb fitnesz segédeszközöket kínálja, s ezzel teszi lehetővé a fogyasztók számára, hogy fizikailag is aktívak maradjanak.

A viselhető mobil megoldások következő generációjának egy az egyben tükrözniük kell a vevők szerteágazó érdeklődését és igényeit” – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója. „Erre a kihívásra válaszolva bővül tovább Gear termékcsaládunk egyedi készülékekkel. Az új Gear Fit azon vásárlók számára készült, akik szem előtt tartják az egészséges életmódot és aktív életformát, de eközben nem akarják feláldozni saját stílusukat és a mobilhasználat élményét. Biztos vagyok benne, hogy az egyre népesebb magyarországi futóközösség számos tagja fogja megkedvelni a Gear Fitet, és a használatával járó előnyöket.

Akár egyedül használják, akár más készülékekkel együtt, a Samsung Gear Fit segít abban, hogy az emberek saját kezükbe vegyék saját fitneszprogramjukat, miközben folyamatosan kapcsolatban maradnak a külvilággal, így nem maradnak le semmiről sem.

A legmodernebb fitnesz megoldás

A gyönyörű Super AMOLED kijelzővel ellátott Samsung Gear Fitet úgy alakították ki, hogy kényelmesen illeszkedjen a felhasználó csuklójára. Sokkal több ez, mint egy hétköznapi fitnesz segédeszköz: menet közben tájékoztatja a felhasználókat a Galaxy okostelefonjukról érkező értesítésekről, például a bejövő hívásokról, e-mailekről, SMS-ekről, figyelmeztetésekről, S-planner funkciókról és a Samsung partnereinek alkalmazásairól. A fekete, narancssárga és mohaszürke színű cserélhető szíjakkal a felhasználók ruházatuknak vagy kedvüknek megfelelően változtathatják meg a Gear Fit kinézetét.

Az új, kecses Samsung Gear Fit a Samsung viselhető technológiájának kiváló csatlakoztatási lehetőségeit kínálja egy személyre szabott, valós idejű fitneszprogrammal kiegészítve, s ezzel páratlan és egyedi tanácsokat, valamint edzésjavaslatokat nyújt.

A Gear Fit áprilistól lesz kapható világszerte. További részletek, valamint a termékről készült képek a www.samsungmobilepress.com vagy az m.samsungmobilepress.com weboldalakon találhatók.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.