Főoldal » Startupper Edzőtábor

Startupper Edzőtábor

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nagyjából 15.000 Forint

választ el attól, hogy tényleg nekiállj a saját ötletednek és sikerre vidd. Megér ennyit, vagy inkább beleölsz fölöslegesen egy csomó időt és energiát, mielőtt felhagysz vele?

Június 15. szombat – Budapest

 

Ha már tudod, hogy szeretnél kilépni a versenypályára üzleti ötleteddel vagy futó vállalkozásoddal, a következő mérföldkő pedig a tőkebevonás, érdemes egy napot szánni arra, hogy végignézd, minden a helyén van-e. Érdemes komolyan venned.

Semmi duma, full gyakorlat.

A januári alkalmon Kádas Péter (Startupdate) volt a vendégünk, március elején pedig egy kockázati tőkés és egy Magyarországon aktív üzleti angyal volt a meghívott vendég. A januári résztvevői értékelésekből itt olvashatsz: KATT.

 

Ezekről lesz szó a képzésen

A projekt

Nézzük végig, minden kíváncsi, fontos és kínos kérdésre választ tudsz-e adni, vagy meg tudod-e indokolni, miért nincs válasz. A fő kérdések: termék, piac, üzleti modell, a piacelérés módja, költségstruktúra, bevételi struktúra, növekedés, exit. Ne ess kétségbe, ha ennek a tréningblokknak a végén több nyitott kérdés lesz, mint az elején.

 

A csapat

Minél koraibb fázisú a projekt, annál nagyobb igazság: a befektető a zsokéra tesz, nem a lóra. Nézzük meg, ki vagy te és mit lát, aki kívülről néz.  Personal branding, networking a legegyszerűbb eszközökkel, full gyakorlat.

 

A Pitch

Egyperces pitching gyakorlat. Ezen nincs mit magyarázni. Csinálni kell.

 

Q&A

Talán a legfontosabb része a napnak: elkövetünk mindent, hogy az éppen jelen lévő csapatok és ötletek konkrét, személyre szabott segítséget is kapjanak. Kérdezz, mesélj, tanulj.

 

Legfrissebb referenciák:

 

Keretek: 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.