Főoldal » Támogatáshoz kapcsolodó konferenciák, tréningek

Támogatáshoz kapcsolodó konferenciák, tréningek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Pályázati tájékoztatónap  Veszprém, Pannon Egyetem, B épület földszinti konferenciaterem, 2010. június 14. 10 órától A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal és a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség szervezésében megrendezésre kerülő pályázati tájékoztatónapon a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal munkatársai tartanak előadást a felsőoktatási intézmények, kutatóintézetek és kis- és középvállalkozások együttműködésén alapuló nemzetközi kutatás-fejlesztési tevékenységet ösztönző pályázatokról.

Klaszterfejlesztő tréning  Pécs, 2010. június 15. 2010. június 15-én kerül megrendezésre Pécsett a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség székházában (7621 Pécs, Mária u. 3. földszinti Ügyfélszolgálati tárgyaló) a Dél- Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által szervezett és a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség által finanszírozott klaszterfejlesztési tréning. Jelentkezési határidő: 2010. június 9.

Tőkefinanszírozási Szolgáltató Klaszter konferencia  Budapest (Doberdó u. 6.), 2010. június 15. 2010. június 15-én 9 órától az Innostart által koordinált Tőkefinanszírozási Szolgáltató Klaszter konferenciát szervez az Európai KKV Hét keretében. Az esemény célja, hogy bemutassa a klaszter eddigi működését, létrehozásának hátterét, valamint áttekintést nyújtson a hazai klaszterek helyzetéről. Emellett foglalkozik a tőkefinanszírozási piacon történt változásokkal, megjelent új szereplőkkel

Forrás: KDRIÜ

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.