Főoldal » Új perrendtartás sok mindent megváltoztat! Kereset beadása és per 2017-ben!

Új perrendtartás sok mindent megváltoztat! Kereset beadása és per 2017-ben!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sok minden változik az új perrendtartás, új eljárási kódex  hatályba lépésével 2018. január 01-től!

Más lesz a jogvita trend, még senki sem ismeri az új szabályok életszerű és ügyfeleket érintő bírósági gyakorlatát. (Tárgyalások kitűzése elhúzódása, ügyvédek felkészültsége stb.)

Ha egy durva jogvita miatt keresetet szükséges beadni a bíróságra, azt tegye meg 2017-ben a még jól ismert bírósági eljárási információk között!

 

Emberek a bíróság előtt soha ne feledjék el, hogy a bírósági eljárás jogcímhez kötött és szigorú eljárási rend szerint zajlik.

Az élet különböző jogvitái, azt kiváltó élethelyzetek sokszínűek és zavarosak a bizonyíthatóságot illetően. (Szomszédok esetei, szexuális zaklatás ügyei, ingatlanügyek, személyiségi jogok sérelmei stb.)

 

Európában minden országban élnek dolgozó magyarok, így Magyarországon nálunk fontos az ügyfél!

 

2017-ben a jogvitában álló magyar ember pereskedés esetén jól teszi, ha november végéig, december elején beadja keresetét az adott és illetékes bíróságra.

Kereset beadása előtt, kereset beadása közben, megindult perben irodánk részletes információkkal áll rendelkezésére, hogy a per egyszerűbb legyen, jó megoldással záruljon!

Különösen érintheti az új perrendtartás változása azokat, akik nem tudnak hétről-hétre a peres ügyükkel önállóan foglalkozni, így az Európában élő, Európában dolgozó embereket, magyar családokat!

 

Piaci gyakorlatunkban számukra külön kapcsolattartási gyakorlatot dolgoztunk ki, s nem ritka a késő este folytatott skype konzultáció a jogvitáról, a már megkötött megbízások után. (Németországban élők, Svédországban élők, Spanyolországban élők stb.)

Problémás ingatlan, problémás ügy, problémás család, problémás házasság mindig nehéz eset külföldről intézve, ezért érdemes felkeresnie ügyfélfogadásunkat!

 

Illetékek, perköltségek, díjak határidőkhöz kötöttek a peres és nemperes eljárásokban, amelyeket szintén gondokkal járó külföldön élve intézni.

 

Hazai jogesetekben a határozatok, ítéletek szinte a külföldihez hasonló nyelvi nehézségeket okozhat.   Befolyásolhatják a jogvita lezárását.

 

Meghosszabbított személyes ügyfélszolgálattal és komplex (szakmai és ügyfél érdekvédelem) tanácsadással várjuk november hónaptól a saját ügyükkel bejelentkezőket!

Több (10 személy felett is) tárgyalók a súlyos viták szakmai eljárásaihoz, bírósági perek kiváltásához!

Ne feledjék el, hogy az új perrendtartás erős változásokat hoz az ügyfelek számára a későbbi bírósági pereskedésben!       Időben és jól dönteni költséghatékony!

 

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.