Főoldal » Egyetemet létrehozni építő politika – Megszüntetni kár!

Egyetemet létrehozni építő politika – Megszüntetni kár!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
Magyarságnak mind anyaországban, mind határon túl új egyetemet létrehozni jó politikusi irány, jó politika eredménye.
 Mérsékelt demokrata politika szükségesnek, hasznosnak tartja a külföldi egyetemeket a magyar lakta területeken, legyen az Budapesten svájci alapítókkal, vagy Soros György, vagy a magyar állam és magyar politika közreműködésével létrehozva Romániában.

Építő politika, a jó politika!

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikai álláspontja, hogy ” Egyetemet építeni jó politika, építő politika anyaországban, vagy határon túl – Egyetemet rombolni káros politika!”
Sem Magyarország, sem Románia nem bővelkedik egyetemekben, ahogy a versenyképességük sem tűnik ki az Európa által ismert adatokhoz képest.
 
                           (Fotó: Csíkszerdai Polgár Info)

Mérsékelt demokrata politika a Magyarországon dolgozó ma külföldi egyetemek zaklatásában, a magyar és anyaországban vállalkozó erdélyi KKV vállalkozások jogi megsemmisítésében Magyarországon,

a civilek bürokratikus bezárásában olyan rossz politikai példa felmutatását érzékeli, amely Románia, Szerbia, Ukrajna politikusai által követve a magyarságot roppanthatja meg.

Gábor Áron “rézálgyúja” ne vissza felé süljön el Erdélyben!

A magyarságnak egyetlen egyetem bezárása, egyetlen vállalkozás eltűnése, egyetlen civilszervezet felhagyása tevékenységével – nem érdeke ma!
Victor Ponta román politikusként nyilatkozataiban a magyar mintát üdvözölte, a külföldi egyetemek eseteiben – mit jelent ez a Sapientiának és a többieknek?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.