Főoldal » Európai kultúra, európai értékek védelme az európai politikusok feladata!

Európai kultúra, európai értékek védelme az európai politikusok feladata!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Közeledik az európai politika megmérettetése, ahol a 2014-2015-ös hangos és tömeges migrációs politika következményei részben megosztotta a tagállamok vezető politikusait, európai választókat.

Ma már Németországban is elismert tény, hogy az elképzelt integráció üteme, eszközei részben értek el eredményeket, viszont a migráció tömeges ellenőrzöttsége bizonytalan lett.

Svédország, Dánia, Hollandia számos társadalmi következményt nem vett mérlegelésre, amikor szélesre tárta kapuit a migránsok tömege előtt.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy létezik okos és előkészített migráció, mely felé Németország ma új lépéseket is tesz.

Mérsékelt demokrata értékelésben a migráció folyamata csak az európai értékek védelme mellett, európai kultúra részletei, európai helyi szokások migránsok általi szigorú elfogadása, betartása mellett haladhat jó mederben.

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy minden európai tagállamban szükség van az öltözködés, viselkedés törvényére – nevezzük most Burka-törvénynek.

Ennek megsértése több fokozatban szankcionált, de a gyors és közvetlen deportálás lehetőségével kell, hogy kapcsolatban álljon.

Nikáb, Burka, Csador viselése tudatosan, vagy tévedésből jelképes lábbal tiprása az európai kultúrának, az európai emberek kulturális provokációja ma.

Országbíró Zoltán már 2014 óta aktuálisan veti fel a magyar politikában: Hol marad el Magyarországon a magyar Burka-törvény?

Belgium, Dánia, s egyre több európai ország már tett a kultúrális provokáció ellen.

Magyarország politikai élete is várja ezt a lépést.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.