Főoldal » Jó politikus, államférfi elhatárolódik a választási csalást elkövető pártoktól!

Jó politikus, államférfi elhatárolódik a választási csalást elkövető pártoktól!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Komoly árnyékok, káros események vetülnek mind a választási törvény rendelkezési hiányosságaira, mind a választási csalások számossága miatt az egész 2018-as választásra.

Mértékadó politika, jó politikus, államférfi  ma  elhatárolódik a választási csalással élő pártoktól!

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból a magyarság eminens érdeke, Magyarország egészének érdeke a minél tisztább választás mellett, a magyar politikai kultúra megújulása!

 

Mérsékelt demokrata politikai várakozás volt 2014-2018 között a kormánypártok humánus konszolidációja, a gazdasági erőfeszítések mellett a magyar emberek életének bürokrácia és jogi tehermentesítése!

Minden társadalmi feltétele adott volt Magyarországon a jó politika megvalósításának!

 

Ma a halálozási okok elsődleges, másodlagos okai között a stressz, a megoldhatatlan bürokratikus és jogi elvárások miatti család felbomlások, szétesések ott állnak.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy egy 2018-ban alakuló kormány talán legfontosabb feladata a lakosságot, vállalkozásokat terhelő adminisztráció, bürokrácia leépítése, a jogi dereguláció külön felelős hivatallal lefolytatása!

 

Minden megválasztott és kormányra kerülő párt bukása vélhetően gyorsan fog bekövetkezni, amelyik nem teszi programjává a társadalmi elégedetlenség ezen valódi forrását!   ( Törvénygyár 8 éve ezernyi hibával, kárai ma a családokban hatnak, életekre hatnak stb.)

A FIDESZ a NAV részéről az adóbevallásoknál jó irányú lépéseket inditott el, azonban a felesleges mennyiségű és embertelen szemléletű jogalkotás hibáit, mára a jogalkalmazás hibái tetézik az emberek életében növekvő intenzitással.

 

A humánus konszlidáció elmaradása kiált az új politikai kultúra érkezéséért.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy több árnyalatú parlament, jelentősen nagyobb képviselői függetlenség (párt és frakció befolyás látványos visszaszorítása stb.), de főként a nők és aktív civilek nagyobb aránya az országgyűlési képviselők között ma a kiút, a megoldatlan és élhetetlen magyar politikai helyzetből.

(Ennek bizonyítéka a magyar exodus vidékről, Budapestről Európa felé)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.