Főoldal » Jogsérelmek nyáron, bírósági ügyek elkezdése nyáron – migráció hatásai

Jogsérelmek nyáron, bírósági ügyek elkezdése nyáron – migráció hatásai

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nyáron a migráció felerősödik, különösen a nemzetközi párok ügyei sokasodnak meg. Munkahelyek változnak, iskolai szünet szabadsága nagyobb utazási kedvvel jár.

NEMZETKÖZI ÜGYEK – NEMZETKÖZI JOGVITÁK MEGOLDÁSA

Magyarországon az Országos Permegelőző és Peres Szakértői Iroda munkatársai egész nyáron biztosítanak az ügyfelek számára ügyfélfogadást.

NYÁRON FOLYAMATOSAN ÁLLNAK AZ ÜGYFELEK RENDELKEZÉSÉRE BÍRÓSÁGI ÉS mÁS JOGI ÜGYEKBEN, GAZDASÁGI VITÁKBAN

Ezzel kívánják elősegíteni, hogy az ügyfelek a törvénykezési szünet alatt is megfelelő jogi alternatívához, a legjobb lehetőségekhez jussanak.

Bírósági ügyek újratermelődése nem áll meg a törvénykezési szünet alatt.

Nyáron a külföldre vitt gyermekek vitáira ugyan az új Ptk. változtatott tartalommal keres megoldásokat, kiélezett családi viták egy németországi, vagy angliai nyári diákszünetből könnyen alakulnak ki!

Jogvita, ügyek elindítása szintén nem áll meg a bírósági perek előtt – ehhez nyújt ADR jogi alternatívát és jó jogi megoldást a nyári folyamatos ügyfélszolgálat!

BÍRÓSÁGI PEREK LEZÁRÁSA NYÁRI SZABADSÁGOLÁS ALATT – LEHETSÉGES!

Nyáron könnyebb a távolságok átutazása, iratok és szakértői vélemények beszerzése, amely dolgok nélkül egy bíróságra szánt ügy nehezen képzelhető el.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.