Főoldal » Magyar emberek méltóságának ünnepe a választás!
Magyar emberek méltóságának ünnepe a választás!

Magyar emberek méltóságának ünnepe a választás!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
Milyen lesz a magyar politikai válogatott? Mit tanult Magyarország saját politikai múltjából? Mérsékelt demokrata politikai vélemény – magyar emberek méltósága megőrzése elképzelhetetlen választási csalások közben!

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a békemenetek tisztelettel övezett közösségi események, de egy mérsékelt demokrata helyettük gyerekeivel, családjával szervez programot, természetben pihen.

 

Milyen lesz a magyar politikai válogatott?

 

Mit tanult Magyarország saját politikai múltjából?

 

A pártok már elbuktak az új politikai térben, új idő a szavazó kezében van…….

 

Legfontosabb kérdés azonban, hogy el tud-e szakadni a téves és káros politikai feudalizmus maradványaitól, annak politikai kultúrájától!

A politikát kizárólag a pénz befolyásolja, vagy az emberi méltóság is helyet kap a választás közben, a politikai hatalom formálásában?

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a választás 2018-ban nem a pártokon dől el.

 

A politikai kultúra megváltoztatására a pártok nem tettek lépéseket,  ma már csak a szavazó, a magyar tudatos választó lehet képes.

 

Szomorú jelenség a magyarországi  pártok különböző jelöltjeinél, hogy a nők száma alacsony, visszalépések kevéssé a női jelöltek javára történnek meg.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarország politikai kultúrája, napjaink politikai kulturálatlan működése , emberekre károsan ható parlamenti döntésekkel a politikai élete kifejezetten pusztítja a magyar lakosságot, exodusra kényszeríti a fiatalokat, képzett  időseket!

 

Magyarországon a választás a magyar emberek tudatosságával, a nők, tudósok, civilek jelölti támogatásával érhet el változást!

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.