Főoldal » Mai magyar politika! Exodus és Sargentini-jelentés!

Mai magyar politika! Exodus és Sargentini-jelentés!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Amikor a magyar ember felmond a magyar államnak, a magyar kormánynak! Exodus Magyarországról!

Magyarországon a vidék és a főváros állapota (körút egyfelől, Borsod megye másfelől stb.) kiáltóan mutatja, a magyar politikai elit, a magyar ember megbecsülését alig tekinti értéknek.

A magyar exodus hétköznapi, közvetlen tartalma – , hogy a magyar család, a magyar ember felmondja a magyar állammal születésekor létrejött bizalmi és szóbeli szerződést.

Felmondja új nehézségeket vállalva, mert saját állama több hátrányt, több kárt okozott neki, mint amennyire lehetőséget teremtett, vagy támogató jogi és politikai környezetet teremtett volna.

A magyar kormány feladata a gazdasági egyensúlyra való törekvés mellett, hogy ne csak a részeg turisták érezzék jól magukat Magyarországon, hanem az itt dolgozó magyar vállalkozók, magyar kis cégek, a magyar emberek.

Miért nem értékesebb a politikának az itt született magyar ember?

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés a mértéktartó centrista politika mellett, a legerősebb kortárs humanista kormányzati politikáért teszi le a voksát a magyar hétköznapokban.

Konkrét politikai javaslatokkal, kritikus meglátásokkal, kész politikai és kormányzati programmal készülünk Magyarország nagyobb sikerességéért ezen politikai irányba.

Országbíró Zoltán megfogalmazott álláspontja, ha a 2010 óta megfogalmazott mérsékelt demokrata javaslatok élebe lépnek, ma Magyarország külpolitikailag és a magyarok életminősége szempontjából sikeresebb ország volna.

Magyar kormánynak azokkal érdemes kooperálnia, akiknek valódi európai és magyarság víziójuk áll rendelkezésre a magyar politikában…….

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a Sargentini jelentés nem mindig pontos, sőt néhol konfliktuskerülően nagyvonalú, máskor kissé túldimenzionált – de szükséges időben, szükséges jelzés Magyarország humán állapota miatt.

A jelentés a mai történelem.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.