Főoldal » Mikrovállalkozások migrációja a barátságtalan hazai bürokratikus környezet miatt

Mikrovállalkozások migrációja a barátságtalan hazai bürokratikus környezet miatt

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egyes médium információk megerősítik a külpolitikai témák között ott van a tény – a Balkánról egyes államokból már 40%-os gazdasági és életminőség migráció történik.


Magyarországon a gazdasági válság hatásait nem csökkentette a parlament az elmúlt 3 évben, hanem durva és méltánytalan jogszabályok beiktatásával a mikrovállalkozásokat ellehetetlenítette.


A komplett családok, szakemberek, a kisvállalkozás know-how tudásával lépésről lépésre folytatják le a gazdasági migrációt, mert jelenleg a hivatalok erőszakos fellépése, a bürokratikus szolgáltatások kényszere és költségei tönkreteszik a pangó piacokon  fennmaradni szándékozókat.


Szakértelmen túl mindez a munkahelyek további csökkenéséhez vezet a vállalkozói területen, a közmunka ennek kiváltására nem alkalmas – célja más kell, hogy legyen.


Külpolitikai retorika kevésnek bizonyul a kitelepült és személyes információkat szolgáltató magyar vállalkozókkal szemben.


Döbbenetes hírek fokozzák a gazdasági kivándorlást az elektronikus fizetési meghagyások új szabályai miatt, az elszegényedett vállalkozások felszámolásai miatt.


Sok esetben maguk a vállalkozások válnak az eljárások veszteseivé.


Nehéz helyzetbe jutott vállalkozások szakmai partnere a Projekt és Intézmény Controll Kft (gazdasági ügyek, gazdasági és vállalkozói jogesetek vitarendezése stb.!


 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.