Főoldal » Nők és internet, nők és politika! Nem a választási csalásokra 2018-ban!

Nők és internet, nők és politika! Nem a választási csalásokra 2018-ban!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Szavazzon nemmel a választási csalásokra!

Minden politika iránt érdeklődést mutató nő számára az EBESZ 2014-es választásokról tett jelentése adhat útmutatást a választás problémáiról.

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy az emberi méltóság, az állampolgári méltóság ünnepe kellene, hogy legyen az országgyűlési választás minden időben.

Tudatos nők, modern nők szavazóként helyesen járnak, s jó példát adnak gyermekeiknek, ha elhatárolódnak a politikai csalások pártjaitól!

 

Európa egyetemei nyitottak a jelentkezők felé, a kormányok ösztönzik a továbbtanulást!

 

Nők számára élő tapasztalat a középosztály további lecsúszása, az alsó középosztály mély szegénységbe süllyedése megfigyelt szociológiai jelenség az elmúlt 4 évben.

Hasonlóan anyaként a nők számára fontos a gyermekek oktatásának nyitottabbá tétele napi kérdés.

Mérsékelt demokrata politika javaslatait konstruktív, átlátható módon tette meg 2010-2014 között a parlamenti bizottságok, pártvezetőség felé.

 

Ezek közül egyik fontos javaslat volt a fiatal szülőkké váló fiatalok megerősítése, kudarc helyett az alkotó életmód felé ösztönzése – az állami nyelvtanítás hiányai miatt bennragadt diplomák azonnali kiadása!

Másik lényeges javaslat volt megfelelő időben a gyermekek vállalása és a devizahitelek(gépkocsi,ingatlan, szabad felhasználású stb.)  határozott mértékű leírása. Ez ma töredékesen és szűkmarkúan jelent csak meg.

A javaslatok mellett okos szakpolitika valósulhatott volna meg a második kormányzati ciklusban.

 

“Okos szakpolitika előfeltétele a nyílt és átlátható társadalmi részvétel ezekben!” – Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus álláspontja: ” Egy FIDESZ által végigvitt sikeres fiskális konszolidáció eredményei után elmaradt a társadalom széles körében elvárt humánus társadalmi konszolidáció!

  2014-2018 között legkésőbb létre kellett volna hozni a humánus társadalmi konszolidációt európai skandináv jogállamok és demokráciák mintájára!   2014-ben erre adtak támogatást a magyar családok.

 

Az elmaradt konszolidáció kárai a lakosságban, a társadalomban ma feszültségeket eredményezett, amelyekre a választási csalás nem lehet válasz, sem eszköz.

Ma jó politikus, államférfi a magyar demográfiai helyzet, roma népesedés bővülése tükrében nem tévedhet el a történelem útján.

 

Választási csalások gyengítik a magyar fiatalok jogállamban, demokráciában való bizalmát Magyarországon.

 

Minden egyes választási csalás a nők számára a család szétesését, a magyar exodus megerősödését hordozza magával.

Érthető, ha a tudatos nő nem szavaz olyan pártokra, amelyek durva választási csalásokat alkalmaznak a hatalom megszerzésére.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a nők számára ma világos, hogy ma rajtuk, mint tudatos szavazókon részben Magyarország, részben családjaik holnapja múlik!

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.