Főoldal » Önkormányzatok és konfliktusok! Polgármester, jegyző a bíróságok előtt?

Önkormányzatok és konfliktusok! Polgármester, jegyző a bíróságok előtt?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Lassan híradásokban követni sem egyszerű, hogy vidéki polgármesterek, jegyzők, vagy önkormányzati dolgozók milyen jogvita részeseivé válnak településeiken.

Szakmai elkötelezettségünk a függetlenségre és politika nélküli, pragmatikus szakmaiságra épül, amikor ügyfeleink között köztiszteletben álló emberek bukkannak fel.

Egy település vezetésében kialakuló képviselőtestület és polgármester közötti vitákban, szerencsés mozzanat az időben megbízott pártatlan szakmaiság és a per elkerülése, vagy per közbeni gyorsabb lezárása!

Aláírás későbbi időszakokban sokszor válik vita tárgyává egy polgármester, jegyző életében!

Ma a polgármester, a jegyző olyan szakmai és társadalmi kihívások között dolgozik, ahol a hiba lehetősége munkajogi, vagy közigazgatási szempontból naponta áll fenn.

Különösen döbbenetes, hogy foglalkoztatási kérdések, helyi iparfejlesztési kísérletek miatt is könnyen indul eljárás és lehet vádlott egy polgármester.

Szakmai munkával a munkaügyi perek, a nem büntető eljárások (kártérítések, károkozások stb.) előtti jogviták rendezését, a vitába kerültek érdekeinek védelmét felkészült és független szakmai munkacsoport segítségével biztosítjuk szabad piaci feltételek mellett, a szerződéses szabadság Kúria által kimondott elvei mellett!.

Eltelt 4 évben a jelenség, hogy politikusok kisegítő személyei, polgármesterek, jegyzők, önkormányzati dolgozók bíróságon találják magukat, gyakran emberi méltóságuk sérelmei közepette – erősödött! (Perek előtt jó figyelemmel lenni arra, hogy a váratlanul elzárt adatokat a bíróság nem biztos, hogy be fogja szerezni a pereskedésben pl. képviselőtestületi határozatok előtti ismertetők stb.)

Irodánk szakmai tapasztalata, különböző szakterületek munkájában az érdekvédelem és jogtudatosság elsőbbsége, minden dolgozónak, vezetőnek sokat jelent, amikor munkahelyén jogsérelem érte!

Vidékről és Budapestről keresse irodánkat a profi jogi megoldásért, a perek egyszerűsítéséért, kiváltásáért! Mi együtt gondolkodunk Önnel!

Kérjen időpontot a 06-305-992842 (munkanapokon 10h-18h)!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.