Főoldal » Politika 2018! Vannak államférfi politikusok, vagy csak pártpolitikusok?!

Politika 2018! Vannak államférfi politikusok, vagy csak pártpolitikusok?!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mit üzent a választó a politikának vidékről?

Mérsékelt demokrata politika 2010-ben azonnal  jelezte a parlamenti rendszeren belül, hogy a választót szolgáló politika a jelen idő követelménye, a hatalommal nyerészkedő politika helyett.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy az állampolgárokat szolgáló politika, az államférfi képessége – a hatalommal nyerészkedő politikai gyakorlat a pártpolitikus jellemző magatartása.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata álláspontja : ” A politika  ünnepe, Civitas democratiae Hódmezővásárhely 2018! A magyar segítse a magyart elv érvényesült ezen a napon a vásárhelyi választókban”

 

Tisztelet illeti meg a FIDESZ helyi képviselőit és tagjait, hogy méltósággal fogadták a nehéz versenyben a vereséget.

 

Képtalálat a következőre: „Országbíró Zoltán”

 

Országbíró Zoltán felhívja a figyelmet, hogy önmagában a politikai pártok összefogása kevés lett volna, több kellett, egy új politikai kultúra elkötelezett embere, hiteles képviselője Dr. Márki-Zay Péter és családja!

 

Ellenzéki pártok régi, lestrapált, kiégett és régi politikai kultúrát erőltető jelöltje mellé nem álltak volna oda a választók Hódmezővásárhelyen sem és nem állnak oda sehol sem.

 

Milyen lesz a magyar politikai válogatott?       Időszerű felismerni az új politikai idő szükségét!

A demokrácia ünnepe egyik kiinduló pontja a mérsékelt demokrata  politika nézőpontjából az új idő, új út, új emberek Magyarországon meglévő politikai igénye!

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatokkal, konkrét kezdeményezéssel már 2010-ben létrejöhetett volna egy társadalmi párbeszéd központ, valódi és kritikát is  alkotóan kezelő párbeszéddel.

 

Ennek mulasztása, az állampolgárok felé jogalkotás kárainak mérséklése hiánya, konszolidáció hiánya a politikai döntések meghozatalában ma visszahullik a FIDESZ választási helyzetére.

 

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.