Főoldal » Politika felsőfokon, a magyar államférfi a mai politikában az okos migráció mellé áll, migrációs hisztéria helyett!

Politika felsőfokon, a magyar államférfi a mai politikában az okos migráció mellé áll, migrációs hisztéria helyett!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mi a magyarság érdeke, holnapja a migráció valós világméretű folyamatában?  Minden politikus, politikailag vízióval rendelkező államférfi válaszokat ad a kortárs politika kiemelt kérdésére!

 

A migráció megkerülhetetlen feladat ma a világban, különösen az menekültség irányait nézve Európában!
A magyarság lakhelyei és a magyarság kétirányú helyzetben van, mert erdélyi magyarok, magyar falvak lakói, fővárosban élő magyarok tömeges exodus révén gazdasági migránsok  Európa magja felé, miközben kisebb mértékben már elfogadott célállomás a menekültek számára. 
Generációk távoznak tömegesen a külhoni magyarságból, Magyarországról!
Képtalálat a következőre: „országbíró Zoltán”
Mérsékelt demokrata politikusként Országbíró Zoltán a migrációs hisztéria, politikai bulvár helyett, kifejezetten az okos migráció politikáját tartja a magyarság számára jónak.
 
Magyarországon a FIDESZ az okos migráció több lépését részben megvalósította (keresztény menekültek befogadása stb.), azonban a politikai pártkampányai nem használnak sem az anyaországi magyaroknak, sem a külhoni magyarság ügyeinek.   Több tízezer beengedett gazdasági migráns, különböző minőségben érkezett be!

Magyarország a magyar emberek életminősége, fogyasztói kosara, jövedelme, nyugdíja alapján messze le van maradva Európa centrumát jelentő tagállamok állampolgáraihoz képest.

 

Magyar államférfi legfontosabb feladata – mérsékelt demokrata politikai gondolkodással – a magyar állampolgárok helyzetbe hozása, a migráció világméretű időszakában
Okos migráció a lassú,  kontrollált,  a magyar gazdaság igényeit segítő, Magyarország versenyképességét lendítő fokozatos migráció követelményeinek felel meg. (Szociális szféra nők befogadása, hiány szakipari ágazatok stb.)
Ma a magyarság számára káron a migrációs hisztéria, a pártpolitikai bulvár kampányok sorozata!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.