Főoldal » Politikai innováció Párizsban – Független, centrista Magyarországon!

Politikai innováció Párizsban – Független, centrista Magyarországon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Európa politika veszélye, hogy mérhetetlen befolyásolással néz szembe minden tagállam választása. (Merényletek irányítottan, informatikai támadások stb.)

Minden európai polgár nagy figyelemmel követi, miként történnek az események Párizsban.

 

Mérsékelt demokrata politika régóta az autentikus politikai közép és független politika megjelenése, amely a politikai innovációt a független és centrista politikában látja az európai jövőt illetően.

Magyarország és Európa, ma már nyilvánvalóan politikai vezetésből kiinduló ütköző érdekek mentén távolodik egymástól jelenleg.      Nem a magyar ember van érdekütközésben a francia emberrel……..

 

 

Magyarság érdeke az Európa-barát politika!

 

Magyarország számára, a választói tudatosság és felismerésig tartó ideje, a történelmi felismerés lezajlása az a politikai idő, amely minél nagyobb késedelme arányosan nagyobb veszteséget okoz a kispolgároknak, tudatos polgároknak, értelmiségnek, nőknek, több generációs dolgozó családoknak.

 

Franciaországban több párt hozta létre a most erős centrista pártot.

Mekkora a politikai időtáv Párizs és Budapest között?

 

Mérsékelt demokrata politika képviselője Országbíró Zoltán régóta fogalmazza meg, független magyar centrista helyzetében, hogy a rendszerváltás pártjaitól független és Európa-barát politika az, amely a magyarságot sikerre viheti, a generációk igényeivel találkozik.

 

Magyarország elismertsége, világban elfoglalt helyzete a föderatív Európán belül, a mag-Európa tagállamaival való közös jogi, kulturális, humánpolitikai, médiapolitikai fővonalon nyerhető el.

 

Mérsékelt demokrata politikai alapvetés, hogy az erdélyi autonómia egy föderatív Európában, emberi jogi eszközökkel, emberi jogi intézményeken keresztül elérhetővé válna.

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja: Minden embernek legyen lehetősége tudatos polgárként élni Európa bármely országában. (Forrás:Európa Hírérték)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.