Főoldal » Tartózkodási engedély megszerzése, ügyintézése szakértelemmel

Tartózkodási engedély megszerzése, ügyintézése szakértelemmel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarország még nem tartozik a legkedveltebb migrációs célpontok közé, de a magyar biztonságpolitikának számolni kell a növekvő számú beáramlással, különösen a nagy létszámú külföldi munkavállalás utáni családegyesítésekkel.


A hivatali ügyintézés egyre inkább megkívánja a szakmai tanácsadást, a megbízotti közreműködést a tartokódási engedélyek ügyintézésénél.


Rosszul értelmezett adatlap, nem megfelelő igazolás könnyen megnehezíti az engedély megszerzését.


SZAKÉRTŐK – TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLY, CSALÁDEGYESÍTÉS


A hivatallal való személyes kapcsolattartás a szaktanácsadók részéről  a konkrét ügyekben a nyugodt ügyintézést, nyugodt életvitelt biztosítja kérelmezőknek.


3 hónapnál hosszabb lakcímbejelentés után a hivatalos eljárás megindítása kötelező.


Számos esetben a fordítás-tolmácsolás szintén szükséges a kérelmező részére, hogy ne egy hibáktól hemzsegő kérelem és kiegészítő iratok kerüljenek előterjesztésre.


Családegyesítés – tartózkodási engedély beszerzése országos ügyfélszolgálat (csak személyes konzultáció után kerül sor ügyvállalásra) 06-302-164-102 (munkanapokon 10-18h) ugyek.perek@index.hu


 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.