Főoldal » Budapesten és a magyar vidék településein jó üzenet a házasság hete!

Budapesten és a magyar vidék településein jó üzenet a házasság hete!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.


Budapesten és vidéki falvakban egyformán jó trend, jó üzenet a házasság hete társadalmi üzenete!

Minden üzenet annyira érdekes, amennyire azt a gazdasági és szociális környezet támogatja mondanivalójában.

Mérsékelt, haladó konzervatív politikai látásmód szerint a mai Budapest számára van értékes üzenete a házasság és család kiemelkedő központba állításának!

Keveset beszélnek ma az egyházak arról, hogy a házasság normális viszonyaihoz a társadalomnak teendői vannak, a politika számára a család egyenesen tabu kellene, hogy legyen!

Család szétesése okai között a stressz, a kilátástalan aránytalanság, a házasság felbomlásában a napi élet szűkössége, folyamatos frusztráltság erősen ott van.

Házasság és család elleni fő merénylet, igazi politikai károkozás volt a devizahitelezés a tapasztaltak szerinti félig-meddig sem kezelt folyamata, majd a családok kilakoltatásai.

Ne szoruljon vándorútra a politika hibái miatt sok fiatal……

Mérsékelt konzervatív politikai vélemény, hogy sokkal több jó politikai döntésre volna ma szükség – milliárdok és politikai hangoskodás helyett.
Budapesten egyenesen riasztja a fiatalokat a politikai verbális erőszak.

Nincs ennek biztosabb jele, mint a kivándorlás Európa országaiba Magyarországról, erős ütemben Budapestről.

Házasság hete egy fontos program, mivel még erősebb érvekkel kontrasztot ad a valós állapotok és a vágyott helyzet között……(Elég a lakás árak, albérleti árak helyzetére gondolni, a halálozási arány sem sokat segít stb.)

Hit és tudomány házasságra utaló eredményei megjelennek a programokban, de hogyan kerülnek a politika asztalára, s főleg mikor?

Őszintén beszélni a házasságról egymás között jó, de őszintén beszélni fontos a Budapest politika, Magyarország politika döntései előtt! (Részletes Házasság Hete)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.