Főoldal » Orvosi műhiba, nem várt haláleset – Per előtt fontos az orvosi másodvélemény!

Orvosi műhiba, nem várt haláleset – Per előtt fontos az orvosi másodvélemény!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Orvosi műhiba, előre nem várt haláleset kórházban, egészségügyi ellátásban tragédia minden családban.

Hozzátartozók indulataik miatt rögtön a bírósági per lehetőségét keresik – azonban a per gondolata előtt fontos az orvosi másodvélemény beszerzése!

 

Naponta hallható a híradásokban, TV műsorokban a váratlan halálesetek és orvosi műhiba ügyek hírei.

Szakmai és piaci tapasztalat, hogy meglehetősen nehézkesek az egészségügyi szolgáltatók az ilyen vitákban.

 

Emberi méltóság, valós károk a bírósági perek ítéleteiben foglalt összegek helyett jóval kisebb összegekkel rendeződhetnének az egészségügyi szolgáltatókkal lefolytatott vitarendezésben.

 

Tényszerűséghez tartozik, hogy nem minden műhiba, ami annak látszik, hiszen a kockázatok minden beavatkozásnál reális körülmények.

 

Piaci tapasztalat, hogy még a jogellenes és felróható magatartású egészségügyi szolgáltatókkal szemben is a beteg nagyvonalú, ha meghallgatásra talál, emberi méltóságát megtartják a másik fél részéről.

 

Baleset és kórházi ápolás után néha tragédia bekövetkezik!

 

Irodánk hosszú évek alatt egyértelműnek tartja, hogy permegelőző orvosi eseti szakértői szakvélemény nélkül, csak nagyon kevés esetben választható szét vélt, vagy valós szakmai hiba, beteg jogsérelem.

 

Téves diagnosztika, késedelmes beavatkozás olyan kérdések, melyekre jobb, ha az eseti permegelőző orvos magánszakértői szakvélemény tud választ adni.

 

Beteg és hozzátartozó számára szakmai partnereinkkel közösen biztosítjuk a független háziorvosi, sebész, traumatológus szakterületeken az eseti permegelőző orvosi szakvéleményt, orvosi másodvéleményt.  A beteg, vagy hozzátartozó számára így a vélt orvosi műhiba miatti perek elkerülhetőek.

 

Vidékről, Budapestről a bejelentkezőktől a náluk lévő dokumentációk összekészítését kérjük az esetek megbeszélésénél!

Mielőtt bírósági keresetben gondolkodna, időben pontosítsa vélelmeit, próbálja bíróság nélkül rendezni jogvitáit – keressen fel bennünket!

 

Beteg jogsérelmek, jogviták, peres szándékok bejelentkezés: 06-305-992-842 (Hétköznapokon 11h-18h)!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.