Főoldal » Szülők a bíróságon, szülők perben, szülők a jog hálójában!

Szülők a bíróságon, szülők perben, szülők a jog hálójában!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szülő a család tartóoszlopa, a szülők jó döntései nehéz élethelyzetekben a családot erősítik, vagy éppen legyengítik. (Családi gazdálkodó, vagy festőművész ezen a ponton nincs jelentős különbség…)

Szülők bíróságon, szülők perben, szülők válás közben csak bolyonganak a jog hálójában! – mit üzen ez a következő generációnak?

Egy rossz élethelyzetet, egy induló bírósági pereskedést enyhíteni, elkerülni és kiváltani nem könnyű feladat.

 

Az új Ptk. szabályozása a szülő számára rengeteg új helyzetet teremt, alkalmazkodva több helyütt a formálódó bírósági gyakorlathoz.

Szülők egyik próbatétele a válás, melynek komoly kihatásaira sokan közülük csak utólag ébrednek rá.

Válás eseteiben az új Ptk. a szülői felügyeleti jogokban is hozott változásokat.

 

Szülők számára a bíróságon a bírói mérlegelés olyan helyzet, melyre felkészülni nem tudnak. (pl. Válásnál a házastársi hűség értékelése általában meglepetést okoz a válásban résztvevő megcsalt emberek számára.)

Irodánk szakmai munkatársai ezért vallják, hogy bírósági per előtt, bírósági per közben a bírósági per kiváltása, a per elkerülése a hatékony és olcsóbb , de okos jogi megoldás!

Vidékről, Budapestről, külföldről keresnek fel bennünket szülők, hogy súlyos vitákban, perekben jobb megoldást találhassanak.

 

Szülők a jog hálójában!
Keressen fel bennünket időben!

 

Szülők jogai a jogvitákban a méltányosság, jogszerűség, igazságosság hármasa érvényesülésével teljesedhetnek ki.

Ezt a bírósági per kiváltása, induló bírósági per elkerülése, hivatalos ADR eljárás utáni egyezséggel optimalizálható.

 

Körülmények szakembereinkkel való átbeszélése nélkül, iratok nélkül, saját ügye iránt elfásult lélekkel a szülők számára a jog hálójában nincs igazán jó megoldás!

Súlyos gond, hogy a szülők gyakran büntetőjogi helyzeteket próbálnak “bevetni” egymás ellen a súlyos családon belüli, vagy gyermekkel kapcsolatos  jogvitákban.

 

Szakmai tapasztalatunk, esetek ismerete egyértelművé teszi, a szülők vitájánál a családban élő fiatalok számára ez olyan élmény, amely később az ilyen eszközökkel élő szülőt hozza majd nehéz helyzetbe – nem ajánlott!!

Szülők számára biztos szakmai partnerként állunk rendelkezésre több, mint egy évtized óta!

(Több szakterület, országos eset és bírósági per ismeret. Szakértők és szakemberek pszichológia – orvostudomány – közgazdaság – jog – konfliktuskezelés – vitarendezés – műszaki területek stb.)

Vita és per az emberek, a szülők életében! Per gondolata ma, kiadás holnap! Magyarország településeiről bejelentkezhet vitás ügyével!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu  

(Már ma több, mint  70.000 egyéni érdeklődő olvassa szakmai magazinunkat! Forrás:  Első Kézből – Bírósági per, jogvita lezárása!)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.