Főoldal » BalaBit Campus Program

BalaBit Campus Program

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hátteret adunk a gondolatnak

BalaBit IT Biztonságtechnikai Kft a következő célok elérése érdekében hozta létre és működteti Campus Programját:

  • Általánosan támogatni kívánjuk a hazai informatikai felsőoktatást, amelynek működőképessége alapjaiban befolyásolja a hozzánk hasonló fejlesztőcégek jövőjét.
  • Szorosabb kapcsolatot kívánunk kialakítani a műszaki egyetemekkel, hogy egyrészt kihasználjuk azok kutatási-fejlesztési potenciálját, másrészt befolyással legyünk a jövő informatikusainak kompetenciájára.
  • A Campus Program segítségével hatékonyan válogathatunk az egyetemekről frissen kikerülő szakemberek legjobbjai közül, akiket még a felvételük előtt megismerhetünk és továbbképezhetünk a számunkra fontos irányba.
  • Követendő példát kívánunk mutatni a hazai cégeknek a hatékony és hasznos társadalmi szerepvállalásról.
  • Szeretnénk kihasználni a programunk hírértékében rejlő kommunikációs lehetőségeket.

A PROGRAM RÉSZEI

A Campus Program négy fő részből áll, amelyek segítségével tehetséges egyetemi hallgatók kapnak támogatást tanulmányaik magas szintű befejezéséhez, miközben elméletben és gyakorlatban egyaránt megismerkedhetnek a legmodernebb hálózati technológiákkal.

Ösztöndíj program

A cégünk zászlós termékéről elnevezett Zorp Ösztöndíjat évente egyszer osztjuk ki, egyéni kutatási-fejlesztési programok támogatására. A Zorp Ösztöndíjra pályázók közül a legjobb pályamunkát benyújtó hallgató 300 ezer HUF egyösszegű támogatásban, további két hallgató 100-100 ezer HUF egyösszegű ösztöndíjban részesül. A támogatás célszerűen szakkönyvek és eszközök beszerzésére, esetleg tanulmányutak finanszírozásához használható fel.
További részletek

Diplomatéma

Cégünk minden évben legalább öt végzős hallgató számára nyújt diploma írási lehetőséget, melyhez konzulenst és konzultációs időt is biztosít. 
Aktuális témakiírások

Gyakornoki Program

A gyakornoki program keretében a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy tanulmányaik alatt értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek, melyet később az álláskeresés idején felhasználhatnak. Lehetőség van arra is, hogy a gyakornoki időszak a diploma megszerzése után tovább folytatódjon, majd munkaviszonnyá alakuljon.

Oktatás

A BalaBit vezető rendszermérnökei és fejlesztői felkérésre előadásokat és szemináriumokat tartanak hazai felsőoktatási intézményekben. Amennyiben egy egyetem önálló tantárgyként szeretné oktatni a fejlett tűzfalas megoldásokat, szívesen támogatjuk ezen törekvését tananyaggal, előadóval, esetleg eszközökkel is.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.