Főoldal » Egy újabb érdekes hír a Windows 8 világából

Egy újabb érdekes hír a Windows 8 világából

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma újra belevágok a blogom írásba  és elkezdtem nézelődni az interneten a Windows 8as témák között. Akkor találtam rá a hvg.hu weboldalon egy érdekes cikkre.  Már a címe is érdekesnek hangzott ezért néztem meg, hogy miről is szól. A címe  az volt, hogy „Lesz 3-4 ezer forintos Windows 8 is” , de a cikk elolvasása után megértettem, hogy miért is lesz ilyen olcsó.

A lényege az, hogy aki majd nyáron vásárol magának Windows 7-es opcerációs rendszerrel telepitett   számítógépet   az a Windows Supersize információi szerint  úgymond potom pénzért  átfrissítetheti a rendszerét Windows 8-ra. Az összeg pontosan 15 dollár,  ami átszámolva mostani árfolyamra pontosan 3480 forintba fog nekik kerülni.  Ha minden igaz akkor ősszel már a kezünkben foghatjuk mi is a teljes Windows 8as rendszert, mert az a hír járja, hogy akkor van a megjelenési ideje.

Hamarosan megjelenik egy feljavított verzió is ami várhatóan június első hetében fog elérhetővé válni. Még egy érdekes hírt találtam olvasgatás közben. A Microsoft számításai szerint 500 millió példányt szeretnének eladni a Windows 8as rendszerből a 2013as évben.  Ebben a cikkben még szó volt a Windows 7ről is ami várakozások szerint a 2012es évben még eléri a 350 milliós eladási értéket.

Szerintetek sikerül nekik elérni a 500 milliós eladást?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.