Főoldal » Miért vegyük igénybe profi IT szakember segítségét?

Miért vegyük igénybe profi IT szakember segítségét?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A profi szakember több évig, évtizedig tanulja szakmáját vagy akár mondhatnám, hogy jó pap holtig tanul. Legyen szó webgrafikusról, webprogramozóról, prorgramozóról vagy multimédia fejlesztőről.

 Az egyetlen ok, amit fel tudok mutatni az megtérülés. Tegyük fel, hogy egy profi szakember X óra alatt elkészíti számunkra a tökéletes terméket – legújabb technológiák, a legoptimálisabb eőforrás felhasználás, felhasználóbarát kezelőfelület.

A munka díjazása: Y Ft-ot (az Y helyére mindenki azt az összeget gondolja, amit eddig szakember munkájáért fizetett vagy ajánlatot kapott arra a bizonyos munkára – természetesen a legmagasabb összegre gondolok). Az X munkaóra alatt elkészített Y Ft értékű szolgáltatás, termék Z Ft profitot termel.

Így a képletünk a következő: Z = Y * K ( K = 1,2,3,4 … ). A legrosszabb esetben is kitermeli a befeketett munkát, ha mégse akkor nem biztos, hogy a szakember tévedett. Sok esetben a megrendelő kérése, ötlete nem hozza meg a várt eredményt, annak ellenére, hogy profi szakembert kértünk fel az elkészítésre.

A nagatívumok után térjünk át arra, hogy miért termelhet profitot a profi munka?

Kevesebb a munkaidő, mint ha saját magunk készítettük volna el. A profi szakember azért profi, mert hatalmas rutinnal és tudással rendelkezik. Ameddig mi nem tanultuk meg az aktuális szakma alapjait és nem képeztük tovább magunkat csak silány utánzatokat készíthetünk hosszabb idő alatt.

A minőség a másik érv, ami miatt profit szakember választása javasolt. Az elképzeléseink megvalósítása nem egyszerű folyamat, de egy jó szakember mindig képes megoldani. Míg saját tudásunkkal legtöbbször meg sem közelítjük az elvárásainkat.

Profit termelésére csak akkor van lehetőségünk, ha kiváló minőségű termékünk van. Ehhez ismét profi munkára van szükségünk.

Ha bárki nem ért velem egyet, akkor nyugodtan írja meg véleményét – hozzászóláshoz nem szükséges regisztrálni, de regisztrált felhasználók több íráshoz férhetnek hozzá.

Forrás:Miért vegyük igénybe profi IT szakember segítségét?

Írta: Sipőcz Norbert

Kövess minket közösségi oldalakon is!

         

Iratkozz fel hírlevelünkre!

->FELIRATKOZÁS<-

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.