Főoldal » PDFArchitect vs. browser

PDFArchitect vs. browser

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Aki használja a PDFCreator programot (amit, minden hiányossága, hibája – pl. ez, stb ellenére én is szeretek), az tudja, hogy egy ideje mellé van csomagolva a PDFArchitect (erről itt írtam).

Ezzel nem is lenne baj, ha ez a „kiegészítő” alapból nem úgy települne, hogy minden összetevőt feltenne, többek között a böngészőbe épülő moduljait. Ezek hatására hiába állítjuk át az „alapgépen”, hogy mi legyen az alapértelmezett pdf-olvasónk, ő bizony kitartóan a böngészőből megnyitott állományokra a PDFArchitect programot akarja használni. Hiába próbáljuk a programból megszüntetni ezt a beállítást, hiába tiltjuk a böngészőben az add-in modult, hajthatatlan marad.

Megoldásként egyetlen módszert találtam, majd a program szerzői ugyanezt igazolták vissza: a Programok telepítése/törlése vezérlőnél (vagy a Start menüben található módosító programot elindítva) módosítást kell választanunk a program összetevőire, s kikapcsolnunk a bennünket zavaró összetevőket:

PDFArchitect

Sőt, ha már itt járunk, törölhetjük a számunkra lényegtelen nyelvi dokumentációkat is…

(Forrás: Asteriksz blogja)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.