Főoldal » Samsung, 27 col, PLS panel- ez csak jó lehet

Samsung, 27 col, PLS panel- ez csak jó lehet

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A samsung nemrég dobta piacra felsőkategóriás PLS panellel szerelt kijelzőjét, amely a S27B970D nevet kapta. Itt láthatjátok a specifikációját is:

[token node title-raw]

A menüvezérlésről a monitor nyakán található érintőgombok gondoskodnak, ami elég csinosan is néz ki.

[token node title-raw]

A talp hátulján található bementi csatlakozók választéka minden igényt kielégíthet. Egy Dal-Link DVI bement, a kimaradhatatlan HDMI és egy Display Port is található. Az oldalán 2 db USB 2.0-ás bemenet is található. Rendelkezik továbbá hangszórókkal is, de az csak a HDMI bementről kapja a jelet. A csomag kiegészítőkben viszont nem szűkölködik találunk a dobozban egy Dual-Link DVI kábelt, DisplayPort kábelt, micro-USB-HDMI átalakítót, USB 2.0 A-B kábelt és egy USB hosszabbítót.[token node title-raw]

A monitor színvilága verhetetlen, ez egy ideális vásár egy olyan embernek, aki mindent magasfelbontásban akar szemügyre venni. Aki nagyon elvetemedett az itt meg is rendelheti magának, de mélyen a zsebe aljára kell nyúljon a 240000 Ft-os végfelhasználói árcédula miatt.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.