Főoldal » Bíróságok változása, hová vezet az e-per! Hol az ügyfél igénye és ügyfél támogatása?

Bíróságok változása, hová vezet az e-per! Hol az ügyfél igénye és ügyfél támogatása?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

E-per, e-pereskedés az ügyfél számára gyakran nem más, mint a tőle ügyféltől eltávolított igazságszolgáltatás. (Ügyvédek s néha bírók is kritizálják, az ügyfél számára elidegenedett rendszert.)

Mennyibe kerül ma az igazságszolgáltatás egy magyar családnak, jogkereső ügyfélnek?

Hasonlóan a magyar emberek számára ma a jogsérelmeiknél aránytalan terhet jelentenek az igazságügyi szakértői költségek, vagy peres eljárás illetékei!

 

Vita az emberek napi életével, jogkeresés közbeni eltérő szándékaival és érdekeivel összefügg.

(Munkahely, építkezés, egészségügyi ellátás, szerződéses viták stb.)

Falun egy vita ugyanúgy kialakulhat egy ingatlan körül, öröklés körül, ahogy a városban a munkahely, vagy éppen kórházi ellátás közbeni jogsérelem miatt.

 

A családok számára a bírósági per elkerülése millió forintokban mérhető elemi érdek!  Irodánk ma korszerű és több szakma közös munkáját biztosítja a jogkereső magyar emberek számára!

 

 

 

 

Jogkereső emberek számára ma,  azonban a vita nem lehet egyenlő a bírósági per indításával!

Per előtt a bírósági per közben felmerült kiadásokat, a perrendtartás miatt létrejövő e-perek és jogi képviselő kapcsolattartását mérlegelnie kell minden vitában álló magyar embernek!

 

Perek végén a magas perköltségek (ügyvédi számlák alapján) a részben perveszteseknek is komoly adósságot termel ki, amely azonnal végrehajtható adósság lesz! (Több százezer forinttól, akár több millió forintig ítélnek meg a bíróságokon a részben pervesztes részére megfizetendő perköltséget!)

 

Bírósági pereskedés átlagos kiadásai és költségei nem vethetőek össze a szerény mértékű átlagos havi fizetésekkel.

 

Változó jogszabályok, magas költségek és díjak, a bíróságtól való eltávolodás a perek közben mind eltereli a gondolkodó embereket, az azonnali perindítás szándékától.

 

Számukra áll rendelkezésre a jogviták és peres ügyek széles körben való ismeretével, több szakterület együttes munkájával  patinás szakmai irodánk!

 

Ma a jogvita során, a magyar jogkereső emberek komoly érdeke a bírósági per elkerülése, ha más indította vele szemben a bírósági pert, a bírósági per kiváltása a profi ADR eljárás útján!  (ELSŐ KÉZBŐL SZAKMAI MAGAZIN)

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.