Főoldal » Családok építkezés, válás és más perekben – kiút a közvetítés és mediátori egyezség

Családok építkezés, válás és más perekben – kiút a közvetítés és mediátori egyezség

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 


Család perben, a család költségterheinek növekedését jelenti. Bírósági perekkel, jogvitákkal összefüggő közvetítés az Európában és Amerikában  felismert társadalmi igényt hivatott kielégíteni.


 


Számos irányzat létezik, amelyek közül Magyarországon az EK. irányelvekre és a magyar tapasztalatokra elemző figyelmet fordító TFKKE mediátor módszer ad folyamatosan gyakorlatias választ az ügyfelek igényére – a jogviták lezárására egyezséggel.


 


Az Országbíró Zoltán (2004) kialakított módszer folyamatosan egyre több vállalkozás, magánszemély számára jelent peres ügye előtt, vagy peres ügye közben magas színvonalú mediátor megoldást.


 


Családok pereiben a magyar módszer a költségcsökkentés igénye mellett az érzelmi túlfűtöttség és a tájékozottság hiányának pótlásával egy Felek által közösen kialakított rend melletti feldolgozásával a bíróság által jóváhagyható egyezségek jönnek létre.


 


Előnye a családok számára, hogy a mediátor szakértő a perben folyamatosan követi és értékeli a megtörtént eseményeket, egyezségi kezdeményezést a meglévő peres eljárásba építve is végrehajthatóvá teszi.


 


Tapasztalatok szerint a peres mediátor szakértő a perben jelenlévő ügyvédek munkáját is megkönnyíti!


Mediátor szakértő a perben semlegességet, a józanságot teremti meg, az első tanácsadás a mediátor szakértő irodától milliókat érhet később a peres költségek tekintetében!


Családok perekben – szakértő Bíró Mihály Márton Felsőfokon

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?