Főoldal » Dereguláció és joghatás elemzés utáni jogszabálykorrekciók szükségesek – Deregulációs Tanácsadó Testület alakult

Dereguláció és joghatás elemzés utáni jogszabálykorrekciók szükségesek – Deregulációs Tanácsadó Testület alakult

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az őszi országgyűlési idényben a költségvetés a fő téma, de a választási törvény változtatásai szintén közfigyelemre érdemesek.


Új független, szakpolitikai és társadalompolitikai szereplőként jelenik meg a hazai jogalkotás és a mindenkori kormány segítő, jelző partnereként a Magyar Deregulációs Tanácsadó Testület (MDTT).


Folyamatos jogalkotási problémák, társadalmi károsodást hozó joghatások mára a magyar kormány hitelességét kikezdték, lassítva a versenyképesség javulását országunk részéről.


Országbíró Zoltán társadalompolitikus alapító gondolataival – egy a lakosság, vállalkozások felé önálló panaszirodával – megnyíló, olyan új testületet hozott létre a jogalkotással eddig is kapcsolatban álló Magyar Közérdekvédelmi Szövetség és a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ továbbá a Közép-Európai Civil Kutató Intézet illetve szakmai partnerei, amely időszakonként összefoglaló módon terjeszti jogi dereguláció területén javaslatait a Miniszterelnökség és az Országgyűlés érintett bizottságai elé.


Támogatásáról biztosította a Magyar Deregulációs Tanácsadó Testület (MDTT) működését az európai lobbi résztvevőjeként is szerepet vállaló Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbi Szövetség.


A kormányzat és a magyar parlament kitüntetett figyelmére számít az új testület, hiszen a független társadalompolitikus Országbíró Zoltán eddigi munkája nyomán az átlátható lobbi tevékenység érdemben járult hozzá Magyarország fejlődéséhez immáron 6 éve folyamatosan.


 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.