Főoldal » Ember és bírósági per! Új év nagyot változó perek, jogviták!

Ember és bírósági per! Új év nagyot változó perek, jogviták!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarországon a bírósági statisztikák a jogvita, az üzleti vita, a gazdasági vita nagy gyakoriságát mutatják a mai napig!

Emberek bíróság előtt, családok bíróságon általában komoly pszichés és anyagi terhet jelent életszerűen!

Év vége előtt 2017-ben minden jogvita résztvevő, minden üzleti vita érintett okosan teszi , ha alaposan mérlegeli mit is tesz a vita folyamán!

 

A külföldön élők, külföldön dolgozók számára fontos a perrendtartás változása! Keresse ügyfélszolgálatunkat!

 

Megváltozik az ember és bíróság eddigi szabályrendszere!

Új polgári peres perrendtartás, új közigazgatási perrendtartás lép életbe már 2018. január 01-től!

Meggyőződésünk, hogy több üzleti vita, gazdasági vita, polgári per végződik majd egyezséggel – az új szabályrendszer gyakorlata, hatása 3-5 év alatt formálódhat az emberi élethez.

Különösen a külföldön élők, Európában dolgozó emberek számára fontosak a változások, mivel hazai ügyeik még körülményesebben juthatnak megoldáshoz!

 

Ausztriából, Németországból, Londonból, Madridból nem lehet a túl gyors jogi és eljárási követelményekhez alkalmazkodni, ha közben tanul, vagy dolgozik az illető. (Örökség vita, válás, káresemény ingatlanban, adósság, tartásdíj, kártérítés stb.stb.)

Devizahiteles ügyek, forintosított adósságok ügyeiben az emberek számára jó döntéshez meg kell ismerni ügyfélszolgálatunkon a peres megoldás, vita megoldás alternatíváit!

 

(Ünnepek között több szakterület képviselői építési költségszakértők – orvos – ügyvédek – szaktárgyalók – vita szakértők – igazságügyi szakértők – pszichológus – jogvita hitel szakember stb.) segítenek a bírósági per elkerülésében, bírósági per lezárásában, a vita jó megoldásaiban!)

Új perrendtartás nem kedvez a gyors perindításnak, a kereset beadása utáni gyors tárgyalás kitűzésének a bíróság részéről! (Osztott perszerkezet még az ügy befogadás idejét bíróságon is nehezen teszi megbecsülhetővé stb.)

 

Családi vita, üzleti vita, gazdasági vita, rokonok közötti vita, örökösök közötti vita kereset beadása előtt minden ember jól teszi, ha felkeresi az ünnepek között is nyitva tartó ügyfélszolgálatunkat!

2018-ban már egészen más szabályok mellett zajlanak le a jogvita, a per részletei, eljárási eseményei.      Gondolkodjon és időben keressen fel bennünket még az év végén!

 

Üzleti vita, adósság jogvita utolérheti itthon és külföldön a magyar embereket!

 

Európában dolgozó magyarok számára korszerű kapcsolattartási formákat biztosítunk, azonban a személyes álláspont megismerése nem elkerülhető a megbízások során.
 
 Hívja:06/302-164-102 10h-19h között munkanapokonaz ünnepek között!      E-mail bejelentkezés: ugyfelek@index.hu
2018. év elejétől folyamatosan várjuk a magyar állampolgárokat, ha vita, peres vita fenyegeti Őket!
Külön felhívjuk a figyelmet a bíróságok által biztosított információkra!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.