Főoldal » Emberek a bíróságon – életek a perekben

Emberek a bíróságon – életek a perekben

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

2017 a túlzó elektronikus eljárások éve, az emberek sorsa védtelenebb a jogalkalmazás minden részletében.

 

Egy telekhatár miatti vita, rosszul alakuló válás, vagy örökösök közötti vita, betegjogi kártérítéses eset, akár évtizedes egymásba toldódó eljárásokká alakulhat.

 

Bár elvitathatatlan tény, hogy a jogvita, a profi vitarendezés a perek előtt, vagy éppen bírósági tárgyalások között interaktív folyamat – a másik fél közreműködése nélkülözhetetlen, mégis számos időszakban lehet jó döntést hozni egy hosszú jogvita különböző eljárásai közben!

(Szerződésekből eredő vita, rejtett épülethiba vita, munkaügyi jogvita túlterhelt gyakran az indulatoktól.)

 

 

Épületek és jogviták mindennaposak.

Épületek és jogviták mindennaposak. Szomszédok és tulajdonosok perei kiválthatóak!

 

 

Vitába került, jogsértett emberek válláról, sem az új közigazgatási perrendtartás, sem a 14/2002. IM rendelet a bíróság ügyviteli szabályairól, nem vállalja át a jó döntés meghozatalának terhét.

 

Ez életszerűen több százezer forint, akár több millió forint megtakarítását jelentheti jó döntése esetében!

 

Szomszédokkal, szerződésszegőkkel, rokonokkal, vállalkozásokkal megindult vitában a megnyugtató jogi megoldás a profi jogvita rendezésben létrejött kölcsönösen elfogadott egyezség (ADR).

 

Családok a bírósági tárgyalókban, magas illetékek megfizetései terhei alatt tapasztalják meg, hogy a parttalan közigazgatási eljárás indítása nem volt megoldás a megnyugtató egyezséghez vezető úton.

 

 

Nyaralók, üdülők számos örökségi vita tárgyai!

Nyaralók, üdülők számos örökségi vita tárgyai!

 

 

Jó döntés meghozatalára a bírósági kereset előtt optimális az időszak, de a kitartó készenlét és csomópontokon ismételt közvetítői eljárás kezdeményezése, permegelőző szakértői szakvéleménnyel megerősítve  nagy számban meghozza a bírósági per kiváltását!

 

Bírósági tárgyalások közben a pereskedő felek álláspontja, meggyőződése saját igazáról és állításairól változik!

 

Szakmai és a piaci tapasztalatok szerint, többek között a felek személyes meghallgatása 2.-3. tárgyalás után, megnő az ismételt bírósági per kiváltás kezdeményezésének hatékonysága!

 

Jogvitában a jó döntést, a bírósági per kiváltása céljával felkért magánszakértők, igazságügyi szakértők szakvéleménye mozdíthatja előbbre, közvetlenül bírósági kereset beadása előtt, két bírósági tárgyalás között!

 

Ezek jóval olcsóbbak, mint a bírósági perben kirendelt szakértők és nagyon hasznosak a jogvita  tárgyilagosabbá válásához!

 

Naponta felmerülő igények bírósági perek előtt, vagy bírósági perek közben:

 

Telekhatár vita, épület fekvése stb. eseteiben a földmérő szakértőink munkája hasznos, a jogvita józan irányba fordítására!

 

Beruházások jogvita egyik erős érve, az építésügyi költségszakértői szakvélemény, ahol az összegek és forintok beszélnek!

 

Örökösök közötti jogvita ügyeiben felmerül az igény az igazságügyi ingatlanforgalmi szakértő munkájára, a vélelmek helyett a realitások segítik ilyenkor a bírósági per elkerülését, bírósági tárgyalások közben a bírósági per kiváltását!

 

Jó döntés az emberek és családok számára, hogy az első felszólító levél megérkezése, beállt indulatos jelenet vita közben esetén felkeressék irodánkat Budapestről, vagy az ország legkisebb falvaiból!

 

Bírósági per kiváltása, a polgári eljárás helyettesítése kiemelt figyelemmel, szakértelemmel zajlik!

 

 

Egészségügyi perek a fővárosban és vidéken

Budapesten az egészségügy jogsérelmei, szerződések világa sok jogvita kiindulópontja!

 

 

Megbízásokat a konkrét peres ügyek előtt, vagy folyó bírósági perekben az egész országból elfogadjuk a bírósági per kiváltása érdekében.

Közvetlen ügyfélszolgálati időpont kiválasztás lehetősége a jogviták, peres ügyek megoldása érdekében!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.