Főoldal » Felismeri a magyar kormány a közérdeklobbi jelentőségét?

Felismeri a magyar kormány a közérdeklobbi jelentőségét?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarország számára fontos a jó irányú, bátor politikai szándék – a részleteket kiterjeszteni javasolt, hogy segítsék a magyar vállalkozásokat, munkavállalókat!

 2007 ősze óta 5 éven keresztül soha nem látott gazdasági válság, illetve a mindenkori kormányzatok téves válaszai a kihívásokra a gazdasági károkozásokat a magyar mikrovállalkozások és munkaerőpiac vonatkozásában káraiban felerősítette.

Szükségesnek tűnik az Orbán Viktor által körvonalazott politikai szándékok, még bővített részleteivel való megvalósítása, hogy hatása legyen Magyarország gazdaságára. Legfontosabb a 6 millió forint árbevételű kis Kft-k becsatolása a Bt-k és Kkt-k mellé. Indokolatlan különbségtétel a bejelentés hatását töredékére vetheti vissza.

    Jó irányú politikai szándék – számos előző bejelentéssel szemben – nem szabad, hogy hitelét veszítse a részletek felesleges korlátozásain, a károkat előidéző döntések bősége után, a gazdasági kárenyhítés szűkmarkúságán – fogalmazta meg Országbíró Zoltán a mikrovállalkozások érdekeit az akciótervvel kapcsolatosan.  

Átlátható lobbi keretében az adóügyi államtitkársághoz, a Fidesz-frakció vezetőségéhez és a parlament gazdasági bizottságához a miniszterelnöki bejelentést már megelőzve, ismételt módon került Országbíró Zoltán társadalompolitikus képviseletével a gazdasági károkat továbbenyhítő – jelen kormányzati javaslattal szándékaiban összhangban lévő indítványcsomag.  Gazdasági fellendüléshez szükséges a más tagállamokba termelni, szolgáltatni képes vállalkozások támogatása a javaslatok szerint.  

A felesleges cégátalakulási költségeket kiváltani érdemes, a korlátolt felelősségű és kis éves árbevételű gazdasági társaságok hátralékainak feldolgozását segíteni szükséges a miniszterelnöki javaslat kiterjesztésével a 6 millió forint árbevételű Kft-k esetében.  

Különösen bátor döntés az édesanyák visszatérési támogatása a gyermekszülés után.  Áttörést hozhat Magyarországon az új intézkedéshullám, ha a kidolgozandó jogszabályrészletek belső hibái és a gazdasági segítség kicsinyessége nem degradálja le marketingfogássá.  Figyelmes és a mikrovállalkozások, munkavállalók erős támogatását jelentő, kiterjesztő jellegű jogalkotási parlamenti munkát kér és vár el a magyar választó!
    Kiadó: Magyar Igazságügyi Érdekvédelmi és Közérdekvédelmi Szövetség(MTI-OS)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.