Főoldal » Figyelni kell a jogállam értékeire Magyarországon!

Figyelni kell a jogállam értékeire Magyarországon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A mérsékelt demokrata politikai vonulat egyre erősebben fogalmazza meg a szélsőséges politizálással szembeni kritikáit.


Dr. Sebők Dóra női politikai résztvevőként , jogászként a választási törvény megengedő voltát a választási csalás lehetőségeivel nem tartja elfogadhatónak.


Hátsó udvarokban döntik el választást?


Több eszköz lehet szükséges a tiszta választásokhoz, ezek közül egy a mérsékelt liberális platform által megindított Magyarországi Választások kiegyensúlyozott facebook megjelenése.


Baján a 32. választási körzetben a Kecskeméti Törvényszék azonosította a választókat érő jogsérelmeket.


Miután a magyar női választóknak egyetlen érdemi lehetőségük a politika formálására a tudatos, átgondolt szavazás – ezek a jogsérelmek ismét a demokrácia intézményeit ássák alá.


Súlyos probléma, a magyarországi  jogvédők kiállását kell kérni a választói akaratot elcsaló kezdeményezésekkel, torzításokkal szemben.


Baja szembesíti Magyarország állampolgárait a választás körüli jogszabályi körülményekkel – a választás tisztessége megrendülhet a látottak ismeretében?


Ebben a politikailag súlytalan helyi választásban a bíróság a választók befolyásolását és szervezett szállítását kifogásoló beadványnak helyt adott.


A választási csalás tényként megállapításra került. (nokapolitikaban.cafeblog.hu)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.