Főoldal » Gyermektartásdíj megállapítása, gyermektartásdíj megváltoztatása – egyezség lehetősége

Gyermektartásdíj megállapítása, gyermektartásdíj megváltoztatása – egyezség lehetősége

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bírósági perek közül a válás, házassági bontóper lényeges része a gyermekelhelyezés döntése, a gyermektartásdíj megállapítása. Közvélekedésben téves az a gondolat, hogy a magas jövedelem után arányosan magasabb gyermektartásdíj lenne igényelhető. A gyermek tartásának tényleges szükségletei a döntés egyik alapvető szempontja a bírósági per közben.

Elterjedt a gyermekkel összefüggő jogviták igazságügyi mediátor iroda útján egyezséggel való rendezése. Szülők vagyoni és jövedelmi helyzetei az egyezséghez vezető mediátori eljárásban szintén reális mértékekkel vehetőek figyelembe.

Míg igazságügyi szolgáltató mediátori egyezségben az extra kiadások beépíthetőek az egyezségbe, addig bírósági perben erre kicsi a mozgástér. Alapvető szempont, hogy a tartásdíj megfizetésére kötelezett jövedelme több gyermek esetén sem, terhelhető jobban 50%-nál.

Ügyfeleink jogvitás, peres ügyeiben bejelentkezéseket Magyarországról és Erdélyből illetve külföldön dolgozóktól is elfogadunk! Válás előtt a gyermekelhelyezés, gyermektartásdíj jogvitája javasoltan az igazságügyi szolgáltató mediátor iroda elé tartozik.

   Bejelentkezés a  06-302-164-102    ügyfélszolgálat (hétköznap 9h-20h között)

http://valas-karterites.blogspot.com

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?