Főoldal » Ha nem jegyzik be a közjegyzői szerződést, ügyvédi okiratot a földhivatalban – Jogszolgáltatási Panasziroda

Ha nem jegyzik be a közjegyzői szerződést, ügyvédi okiratot a földhivatalban – Jogszolgáltatási Panasziroda

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ügyfélként sokféle meglepetés érheti a jogkereső állampolgárokat.

Mit tehet a magyar ügyfél ha a közjegyző előtt készült iratot a földhivatal nem jegyzi be?

Ügyfél és jogai

Magyarországon az ügyfél számára az ügyféljogokat adott szakmai kamarák elviekben és gyakorlati tevékenységükben folyamatosan garantálják szabályzataikban.

Az ügyfelet ért jogsérelem ügyeiben  kialakult patinás érdekvédelem valósul meg társadalmi részvételi szinten az MFPÉE társadalmi szervezetén keresztül.


Az ENSZ egyezményekhez igazodóan jogvédő tevékenység kereteiben a Jogszolgáltatási Panasziroda és Vitarendezési Központ (ügyfelek által szívesen használt:JPVK megnevezéssel) egy olyan független, magas színvonalú tevékenységet biztosít, ahol az ügyfél és bepanaszolt szakember (közjegyző, ügyvéd, végrehajtó stb.) kialakult vita rendezésére jó lehetőséget kap.

Jogesetek és kialakuló viták


Jogesetek bizonyítják, hogy az ügyfél kezdeti indulatai egy kultúrált egyeztető mechanizmuson keresztül , vitarendezésben kooperatív jogszolgáltatást végző szakember esetén gyorsan közelednek a valóban reális mértékű követelésekhez.

Fegyelmi eljárások, kártérítések helyett így az ügyfél jogsérelmes ügye gyorsabban oldódik meg, nem kis számban elegendő a hiba korrekciója, az ügyfél megkövetése a hibáért.

A Jogszolgáltatási Panasziroda És Vitarendezési Központ független jogvédelmi tevékenység részeként semleges és kiegyensúlyozott ügyfélfogadást biztosít az ország bármely pontjáról érkező panaszosoknak.    E-mail: mbbk.office@index.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.