Főoldal » Hagyatéki vita, örökségi per külföldről intézve

Hagyatéki vita, örökségi per külföldről intézve

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Karácsonyra, Új Évre külföldről hazatérő magyarok ügyfélszolgálata


Erdélyben “karácsonyi magyarok” kifejezéssel beszélnek azokról a külföldön élő honfitársaikról, akik egész évben Hollandiában, Németországban, Angliában, Spanyolországban keményen dolgoznak, tanulnak – majd a nagy, sátoros ünnepekre hazaérkeznek családjukhoz, rokonaikhoz.


Karácsonyi magyarok ma nagyon sokan vannak, s általában komoly kényszerek miatt vállalják az otthontól távol a munkát, tanulást.


A családban bekövetkezett haláleset, vagy megromlott párkapcsolat miatt válás bonyolult ügyeit külföldről kell, hogy intézzék.


Ennek megoldása az ügy peres egyezségi szempontból való szakértői kiértékelése, majd megbízások megadása szakembereknek.


Az itt hagyott problémák, válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás, haláleset utáni vagyoni viták, azonban nem oldódik meg magától!


Különösen sokakat érint a devizahiteles végrehajtások fenyegetettsége, a devizahitel miatt megrekedt vagyonmegosztások.


Az  ünnepek alatti ügyintézést teszi lehetővé az ünnepek közötti fogadónapok bevezetése.


A peres egyezségek és jogviták rendezésének szakavatott munkatársai, szakmai partnerei (szakértők – válási mediátorok – ügyvédek – jogászok-földmérő stb.)  kifejezetten a külföldön élőkre gondolt, amikor hosszú nyitvatartással fogadja előző bejelentkezés után a fiatalokat, idősebbeket, akik pár napra jöttek haza Magyarországra.


Közvetlen karácsonyi ünnepek előtti napon, illetve szilveszteri ünneplés előtti munkanapon folyamatosan bonyolítják a bírósági peres viták, hagyatéki jogviták, válás és vagyonmegosztások feldolgozását!


VITARENDEZÉS – FACEBOOK


 Forrás:


ORSZÁGOS PERMEGELŐZŐ ÉS PERES EGYEZSÉGI IRODA


Budapesten irodáikban vidékről és a fővárosból könnyen elérhetően a Nyugati tér mellett előzetes telefonos bejelentkezés után van mód a vagyonmegosztás specialistákkal, hagyatéki egyezségek szakértőivel a nehéz ügyeket megbeszélni, megbízásokat adni a következő évre!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?