Főoldal » Ingatlanközvetítés miatt vita! Lakástulajdonosok védelme fontos ingatlan adásvétel előtt!

Ingatlanközvetítés miatt vita! Lakástulajdonosok védelme fontos ingatlan adásvétel előtt!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

SERVICUS BONUM ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! INGATLANOK A-Z!

 

Megbízható és évtizedes szakmai és piaci gyakorlattal a jogviták, ingatlan miatti viták, szakmai kérdések és bírósági perek nyilvánossága területein segítőkész ügyfélszolgálat áll a magyar emberek ingatlan miatti problémáiban rendelkezésre nálunk!

 

Szakmai megbízások mellett folyamatos az ügyfél érdekvédelem érvényesítése, társadalmi szervezetekkel közös munka eredményeként.

Kifejezetten ingatlanok megbízható adásvétele érdekvédelme miatt jött létre a Servicus Bonum munkacsoport és ügyfélszolgálat az eladók és vevők védelmére!

(Közgazdász – Építési költségszakértő – Jogászok – Ügyvédek – Igazságügyi földmérő szakértő – Ingatlanforgalmi szakértő – Írásazonosító szakértő stb.)

 

Ingatlanok problémái A-Z, rugalmas ügyfélfogadással irodánkban! (Hírdetés nemzetközi lehetősége és ingatlanértékesítés közbeni megbízói védelem szolgáltatásai stb.)

Sajnos léteznek tisztességtelen szerződések perei az ingatlanirodák és eladók között. Velünk megelőzheti ezeket a gondokat a jogtudatosság és érdekvédelem támogatásával.

 

Bírósági per elkerülhető, a már beadott keresettel indult per kiváltható szakértelmünkkel!

 

 

Ügyfélszolgálatunk Servicus Bonum munkacsoportja foglalkozik a rosszul sikerült adásvételek gondjaival! (Vita ingatlanközvetítővel, rejtett hiba, megbízhatatlan teljesítések szerződéseknél, vita ügyvéddel szerződés miatt stb.)

Ingatlan ma ne okozzon keserűséget a magyar családoknak! Várjuk Önt!

Megbízásokat a konkrét peres ügyek előtt, vagy bírósági perekben elfogadjuk a bírósági per kiváltása szakmai meggyőződésével.

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.