Főoldal » Ingatlanosok és per, ingatlanközvetítés esetén is van biztonság!
Ingatlanosok és per, ingatlanközvetítés esetén is van biztonság!

Ingatlanosok és per, ingatlanközvetítés esetén is van biztonság!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Egyre többen érkeznek vidékről, nagyobb városokból panasszal a konzultációkra, mert trükköt vélelmeznek az ingatlanközvetítői irodák szerződésében, vagy éppen helyszíni gyakorlatában.

(Vevők kétessége, vevő nélküli díjak, esedékesség az ingatlanközvetítői díjra stb.)

Több százezer forintos tételek, akár véglegesen tehetnek tönkre egy ingatlanát eladó családot – az ügyek, tehát komoly jogsérelmek lehetnek!

 

Téli tervek nyáron ne essenek a kútba!

 

Ingatlan adásvételénél fokozottan igaz: Az idő pénz!

A viták kereszttüzében gyakorta az áll, hogy ki hozta a vevőt?  Mikor és mennyi díjat, költséget kell fizetni az ingatlanosnak?!

Tisztázatlan ingatlanközvetítői jutalék, fel nem tüntetett kiegészítő költségek együtt nagyon nagy összegekre rúghatnak egy vidéki ház, eldugott nyaraló hosszabb eladása után!

 

Az ügyek egy szélesebb csoportjában a szerződésben szereplő későbbi ár, illetve az ingatlanossal megkötött szerződésben szereplő limit ár lesz vitatott!

Előzze meg szakértelmünkkel az ingatlanosok trükkjeit!  Lakástulajdonosok, ingatlanvásárlók jogvédelme vita, vagy fenyegető konfliktusok idején!

 

Megbízható és évtizedes szakmai és piaci gyakorlattal a jogviták, ingatlan miatti viták, szakmai kérdések és bírósági perek nyilvánossága területein segítőkész ügyfélszolgálat áll a magyar emberek ingatlan miatti problémáiban rendelkezésre nálunk!

 

Szakmai megbízások mellett folyamatos az ügyfél érdekvédelem érvényesítése, társadalmi szervezetekkel közös munka eredményeként.

Kifejezetten ingatlanok megbízható adásvétele érdekvédelme miatt jött létre a Servicus Bonum munkacsoport és ügyfélszolgálat az eladók és vevők védelmére!

(Közgazdász – Építési költségszakértő – Jogászok – Ügyvédek – Igazságügyi földmérő szakértő – Ingatlanforgalmi szakértő – Írásazonosító szakértő stb.)

 

Ügyfélszolgálatunk Servicus Bonum munkacsoportja foglalkozik a rosszul sikerült adásvételek gondjaival! (Vita ingatlanközvetítővel, rejtett hiba, megbízhatatlan teljesítések szerződéseknél, vita ügyvéddel szerződés miatt stb.)

 

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.