Főoldal » Jó szakpolitika egyik ismertetője a kárt okozó jogszabályok megváltoztatása – Alternatíva Magyarország lakosságának

Jó szakpolitika egyik ismertetője a kárt okozó jogszabályok megváltoztatása – Alternatíva Magyarország lakosságának

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mély megdöbbenéssel olvastam a magyar ügyfelek érdekvédelmi szervezetének közleményét a súlyos jogi anomáliákról, amelyekkel az emberek fordultak hozzájuk.

Egy jó alternatíva Magyarország lakosságának, ha a parlament és kormányzat azonnali lépéseket tesz a magyar emberek, magyar családok védelmére, korrektebb jogi szabályozás céljával.

Tudomásunk szerint számos mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslat áll rendelkezésre, többek között a végrehajtás szabályozásának pontosítására.

Felháborodott érdekvédők és magyar ügyfelek!


“Hol a tisztelet az ügyfelek iránt?                                      Botrányos családrombolás és vagyoni hátrányok okozása egyes végrehajtók gyakorlata miatt!


   

 Tisztelettel fordulunk Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszterhez, hogy vessen véget a jogi anomáliáknak a végrehajtások területén.  


Ma Magyarországon valótlan követelések (jogalap nélküli) követelések kerülnek indokolatlanul végrehajtásra a magyar ügyfelek kárára!


Kérjük, hogy a végrehajtási eljárás humanizálása,korrektebbé tétele vonatkozásában elmúlt években az európai érdekérvényesítés keretében a parlamenti úton beterjesztett javaslatok megvalósulását segítse elő közbenjárásával!


Kérjük a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központot, hogy támogassa kezdeményezésünket!


Megdöbbentő és a modern jogállamiságra nem jellemző végrehajtási anomáliák soráról számolnak be az ügyfelek vidékről és Budapestről!


Ellenőrizetlen követelések válnak nyaralás, kirándulás alatt végrehajtás tételeivé a rossz jogszabályok miatt!

Kirívó példák például:

– 6 hónap alatt utcára kilakoltatott 3 gyermekes család, aki részletfizetéseket tett meg, hogy csökkentse adósságát…..

– cca. 150.000Ft (jogalap nélküli) követelés végrehajtásánál 15 napon belül több tízmilliós ingatlanra végrehajtási jog bejegyeztetése ezzel adásvétel megakadályozása, ellehetetlenítése…..

Súlyos és a magyar ügyfelek számára káros végrehajtói gyakorlat azonnali meggátolását kérjük minden illetékestől!  Ne feledjék holnap az Önök családjával is megtörténik a károkozó végrehajtási gyakorlat.


    
    Kiadó: MFPÉE Magyar Fogyasztók és Ügyfelek Országos Patrióta Érdekvédelmi Szervezete” MTI-OS

Fotó:www.mpta.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.