Főoldal » Jogi tanácsadás, képviselet – válóper, ingatlan ajándékozás meg a többi ügy

Jogi tanácsadás, képviselet – válóper, ingatlan ajándékozás meg a többi ügy

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Válóper, ingatlan ajándékozás, kártérítési ügyek nem várt események az emberek életében.


Elterjedt hagyományos megoldás a jogi képviselet igénylése, majd a bíróságon tárgyalások sorozata! Sok esetben egy gondosan elkészített szerződés a pert megelőzheti.


ÜGYVÉDEK – ÜGYVÉDI IRODA


Megoldásuk azonban több módon történhet. Tanácsadás szakértőktől és a bírósági per elkerülése, vagy jogi tanácsadás és jogi képviselet bírósági perben két külön út.


Lassan, de folyamatosan jelenik meg a köztudatban, a családok belső gondolkodásában az európai megoldás a bíróságon kívüli vitarendezés lehetősége – ennek egyik valóban gyakorolt módszere a Reálmediáció – a reális egyezségek szakértőivel!


MEDIÁCIÓ – VITARENDEZÉS


Polgári és gazdasági jogviták, családon belüli jogviták első számú megoldása a jogi képviselet bírósági perben helyett a mediátori eljárás, közvetítés és egyezség.


A reálmediátor eljárásában biztosítja a szakértők szakvélemény adását, ha a vitában a felek szakmai, szakértői adatokon nem tudnak megegyezni.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.