Főoldal » Kár és panasz ügyvéd, közjegyző ellen!

Kár és panasz ügyvéd, közjegyző ellen!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
 Sok a változó szabály, több az ügyfél kényszere az eljárásokban arra, hogy ügyvédre, közjegyzőre bízza magát, főként a szabályok alapján! (Új Ptk. hatásai stb.)
 Kár és panasz ügyvéd, közjegyző miatt! – JPVK felkészült és humánus konzultációval az ügyfelek mellett a gyors és költséghatékony kárrendezés, pereskedés elhárítása érdekében!
Magyarország minden pontjáról fogadják jogvédőink (több szakma résztvevői) a kár és panasz miatt érkező ügyfeleket.
Változás alatt az ügyvédekre vonatkozó törvény, ahol az ügyvédek és ügyfelek érdeke, hogy modern és a valósághoz igazodó törvény szülessen meg.

A JPVK a profi és komoly jogi megoldás az ügyfél-ügyvéd, ügyfél-igazságügyi szakértő vitákra, kárigényekre!

 

 

Az ügyfél és ügyvéd, ügyfél és közjegyző vita és kárigény esetén mindkét félnek érdeke a minden más eljárást kiváltó JPVK ügyfél kárigény jogvita rendezés!
Minden panasszal foglalkozunk, de a kirívóan erős és súlyos jogsérelmek vitáiban vállalunk megbízást a károk vitarendezésére! (Kizárólag, ha más eljárás még nem indult el a panaszos részéről!)
Különösen sok az ügyvédi tevékenység, közjegyzői tevékenység alatti ügyfélpanasz az alábbi témákban:
– Ügyfél elvesztett fellebbezése, jogvesztés a határidő mulasztása miatt mert a megbízott ügyvéd/közjegyző nem adta be az iratot!
– Céges eljárásokban ígérgető ügyvéd, majd a határidőre nem kerülnek az elektronikus eljárások megindításra!
– Tárgyaláson meg nem jelenő ügyvédek! (Elfelejtett tárgyalások…)
– Megbízó szándékával ellentétes ügyvédi döntések, létrejött károk az ügyfélnél! (Önkényes és kényelmes megfontolások a megbízott ügyvéd, közjegyző oldaláról..stb.)
– A megbízó célját el nem érő szerződések készítése. (Hibás adásvételi szerződések stb.)
Sok a jogvita szándék az ügyfelek részéről az ügyvédi, közjegyzői, igazságügyi szakértői díjazást illetően, azonban a díjazás a felek között létrejött szabad megállapodás tárgya!
Másként a pénztártól való távozás után, reklamációnak nincs helye! (Más az átalánydíj és más a tételes óradíj és kimutatása elszámolások.)

Sok vidéki és budapesti ember nem jószántából bíz meg közjegyzőt, ügyvédet! A törvény kényszeríti erre, de a kár Őt sújtja!(Cégeljárások stb.)

 

Ügyfélnek lenni kiszolgáltatott dolog a műszaki kérdésekben, a jogszolgáltatás területein, vagy végrehajtási eljárásban!

Lassan közel 5 éve a jogszolgáltatás és kiegészítő igazságügyi szolgáltatások ügyfeleinek új, hatékony panaszirodát hoztak létre.

A JPVK az állampolgárok számára egy független kárigény és  jogvédelmi lehetőség!

 

 

Kíméletes, de hatékony megoldást biztosít szakértőknek, ügyvédeknek, közjegyzőknek és jogsérelemre, kártérítésre gondoló, vitázó ügyfeleknek!  

 

Évekig tartó különböző eljárások helyett a JPVK bírósági per kiváltó szakértőivel létrejött egyezség mindkét oldalt megnyugtató helyzetbe hozza, az ügyfél panasza megoldódik!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.