Főoldal » Kereset beadása, szakértő megbízása előtt az illetékesség meghatározása, majd egyezségkeresés

Kereset beadása, szakértő megbízása előtt az illetékesség meghatározása, majd egyezségkeresés

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Gazdasági per beadása előtt, válási kereset elindítása előtt a körültekintés kifejezetten indokolt.


Perindítás előtt, a mediátor megbízása, a szakértő megbízása hasznos lépés, amely a mediátori ülés előkészítése lehet, ahogy a bírósági per előkészítése szerves része.


Gazdasági-üzleti mediátori ülések, válási mediáció ülései sorra kerülhetnek még a perindítás előtt a kapcsolatok megromlása után, a perelőkészítés mellett.


Azonban a kereset előkészítése, a kereset beadása előtt az illetékesség keresése, az illetékességi okok áttekintése megadja a térbeli mozgásteret a perindítás megindítása során.


http://eumediator.5mp.eu


Gyakorta az igazságügyi szolgáltató mediátor eljárásában kerül sor az általános illetékesség felismerésére, amelynek lényege az alperes lakóhelye szerinti bíróság illetékes minden perben, amelyben jogszabály más bíróság kizárólagos illetékességét meg nem határozza.


Ha a lakcím , vagy tartózkodási hely meg nem állapítható az utolsó ismert lakóhely az irányadó a perindítás előtt.


http://ugyfelek-birosagiperek.blogspot.com


 


Illetékességi okok feltárása előtt azonban az álláspont tisztázása, az álláspont kialakítása és az egyezség kezdeményezése lényeges lépés – ennek szakavatott helye az igazságügyi szolgáltató mediátor iroda.


http://ugyfelszolgalat.lapozz.hu


 


Bírósági perhelyettesítés peres szakértői névjegy:


Bírósági per előtt, kereseti kérelem beadása előtt az európai igazságügyi szolgáltató mediátor iroda biztosíthatja a felkészülést az együttműködés helyreállításához, a per közben az egyezséggel való lezáráshoz, a bírósági per szakértői tartalmainak tisztázásához egy helyen!
Ügyfeleink jogvitás, peres ügyeiben bejelentkezéseket Magyarországról és Erdélyből illetve külföldön dolgozóktól is elfogadunk!
  Bejelentkezés a  06-302-164-102    ügyfélszolgálat (hétköznap 9-20h között)

 


 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.