Főoldal » Közigazgatási per hatóságokkal szemben

Közigazgatási per hatóságokkal szemben

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Különösen fontos és jelentőséggel bír a közigazgatási bíróságok új szervezeti formában való működése.


A hatóságok gyakran túl rigorózus szabályai ellen a bírói mérlegelés hozhat új jogforrásként kiegyensúlyozottabb jogalkalmazást.


Törvényességi szempontú közigazgatási bíróság azonban nehezen talál majd megfelelő választ a rossz társadalmi hatást kifejtő, előzetes hatástanulmányokkal alá nem támasztott alkalmazott jogszabályokra.


ELJÁRÁSOK – KÖZVETÍTÉS ÖNKORMÁNYZATOKNÁL


Ennek megfelelően a civilszervezet, a vállalkozás, az állampolgár különösen kiszolgáltatott és szakszerű igazságügyi közvetítés perben, hatósági közvetítés hatósági eljárásban nagyon sokat tehet az ügyek megnyugtató lezárásáéert.


ÜGYVÉDEK – MEDIÁTOROK


195 bíró országszerte ad nyomatékot a vállalkozások, állampolgárok hatóságokkal szembeni jogvédelmének, ha a hatósági eljárásban már felkészült szakemberek vettek részt és a hatósági eljárásban az álláspontok ténylegesen, szakszerűen lettek kifejtve!


Fellebbezést már szakember nélkül nem javasoljuk beadni, mivel a fellebbezés később nagy súllyal bírhat a bírói mérlegelés lehetőségeinél!


Közigazgatási és hatósági perekben Győrben – Budapesten – Kecskeméten fogadjuk ügyfeleinket!  06-302-164-102 munkaidőben!


 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.