Főoldal » Közös megegyezés – szakértelemmel és nehéz helyzetekben is a TFKKE mediáció!

Közös megegyezés – szakértelemmel és nehéz helyzetekben is a TFKKE mediáció!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ha elindul a vita, annak a kimenetele a feleken múlik.

Jogvitákban a középpontba a közös megegyezés lehetőségének keresése legyen s a válási költségek, bírósági peres költségek mérsékeltek maradnak.

ÜGYVÉDEK-MEDIÁTOROK LAPJA

Minden területnek meg vannak a szakértői, a megegyezés szakértői a mediátor irodák.

Természetesen nem minden típusú mediátor felkészült a bírósági gyakorlat ismeretére, a komoly tény és tárgyismeretet követelő mediáció lefolytatására pénzügyi jogvitáknál, válás és vagyonmegosztás kérdéseinél!

Magyarországon a TFKKE módszer szerinti peres eljárások mediátorai nagy gyakorlattal és a magyar viszonyokra kidolgozottan foglalkoznak a bírósági per előtt a közös megegyezés kialakításával, egyezséggel mediátori eljárásban.

Ez egy aktív, de a mediáció semlegességét, függetlenségét megtartó magyar szakmai módszer, amelyet 2004 óta az ORSZÁGOS PERMEGELŐZŐ ÉS PERES SZAKÉRTŐI IRODA dolgozott ki.

A TFKKE módszer kialakítója és létrehozója Országbíró Zoltán vezető igazságügyi mediátor szakértő, aki a hazai jogesetek jelentős részében a mediációt  alkalmazhatónak tartja.

Irodánk mediációs gyakorlatában elsőbbséget kap a közös megegyezés és a TFKKE mediáció, legyen szó bírósági kereset beadása előtti időszakról, vagy már zajló bírósági perről!

Közös megegyezés igazságügyi mediációban az adásvételi szerződések meghiúsulása esetén éppenúgy alkalmazható és eredményre vezet, mint a gyermekelhelyezés, munkaügyi jogvita, vagy a válás és vagyponmegosztás ügyeiben!

Várjuk bejelentkezését személyes, vagy céges peres ügyével! 06-302-164-102

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.