Főoldal » Örökösök vitái, szomszédok vitái tönkreteszik az ingatlan élvezeti értékét

Örökösök vitái, szomszédok vitái tönkreteszik az ingatlan élvezeti értékét

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Vannak országok, ahol az egyezséggel való jogvita elrendezése sokkal erősebb hagyományokkal bír.

Németország, Hollandia, Franciaország néhány példa a sok közül.

Ezek az országok az állampolgároknak biztosítják a független igazságügyi mediátor szaktanácsadó és szakértői irodák lehetőségét és az állampolgárok saját érdekükben élnek a lehetőségekkel!

Magyarországon, a szomszédok pereiben, örökösök közös tulajdon vitáiban szintén a legalkalmasabb szakmai megoldás az ADR vitarendezés.

SZOMSZÉDOK KÖZÖTTI VITÁK RENDEZÉSE SZAKÉRTŐKKEL

Különösen örökösök közötti viták, szomszédok közötti birtokvédelmi viták esetében a jogalkotó, a jogalkalmazó és a józan lakossági és települési érdek a haragos szomszédok vitájának ADR vitarendezése a mediátor szaktanácsadó irodákon keresztül.

Nemzetközi Vitarendezési Iroda

Magyarok külföldön szintén hamar kerülnek konfliktusba a külföldi szomszéddal, ahol bíróság helyett a mediáció a szomszédok között az anyagilag is még megfizethető szolgáltatás.

Szomszédok közötti vitás helyzetek adódnak: új örökösök megjelenése szomszéd ingatlanban, kerítéssel összefüggő viták, tevékenységgel összefüggő viták, birtokvédelmi hibák stb. Van megoldás.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.