Főoldal » “Properly motivated anyone can do anything.”

“Properly motivated anyone can do anything.”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 Ha valaki megfelelően motivált, BÁRMIRE képes… – szól az egyik kedvenc mottóm és ma már csak azt sajnálom, hogy ezt a mondatot nem hallottam vagy 6-8 évvel korábban. Illetve azt, hogy ifjú joghallgató koromban nem találtam egy olyan személyt, aki  – akárcsak egy jó edző – segített volna pontosan megfogalmazni céljaimat, kihozni magamból a legjobbat és ezáltal megvalósítani legmerészebb álmaimat – már akkor. Kár, hogy csak az egyetemi évek legvégén tanultam meg igazán tanulni, és csak az elmúlt években fedeztem fel azokat a módszereket, aminek segítségével képes vagyok feloldani a bennem felhalmozódott feszültséget, elűzni önkorlátozó gondolataimat, szárnyat adni a kreativitásomnak, illetve jól beosztva időmet és energiáimat, nap mint nap fejlődni, haladni előre.

Ma már tudom, hogy sok felesleges kudarctól és küszködéstől kímélhettem volna meg magamat, illetve legalább olyan sikerekben telhettek volna “legszebb egyetemi éveim” is, mint a mai napjaim.

A jóhír viszont az, hogy Neked már nem kell megjárnod a hadak útját, nem kell segítség nélkül, egyedül küzdened a paragrafusok dzsungelében, hiszen a sors egymás útjába sodort egy tapasztalt tanulástechnika trénert, illetve egy sokoldalú jogász kollégát, akik az elmúlt hetekben leginkább azon dolgoztak, hogy végre megszülessen a világ első tanulástechnika, stresszoldás és vizsgaelőkészítő tréningprogramja – kifejezetten jogászoknak, joghallgatóknak, tehát NEKED.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.